Földünk 70 százalékát víz borítja. Bár a műholdjaink már ezt is feltérképezték, mégis minduntalan érdekes dolgokra bukkanhat, aki veszi a fáradtságot, hogy tüzetesebben átvizsgáljon olyan helyeket, amerre a madár sem jár. Most ismét valami különöset vettek észre…

Vladimir Azhazha, korábbi haditengerészeti tiszt és híres orosz UFO kutató szerint az UFO észlelések ötven százaléka az óceánokhoz kapcsolódik. Ami, ha bele gondolunk, nem meglepő, hiszen Földünk  felszínéből 361 millió km² -t fed le vízfelület, ez az összterület 70,8%-a. Enek több mint a fele 3000 méternél mélyebb. Ilyen hatalmas térségen, a vastag vízréteg álcája alatt pedig szinte bármit el lehet rejteni…

Az ott élő hatalmas mélytengeri élőlényekről nem is szólva, amelyekkel eddig legfeljebb csak a babonás tengerészek rémtörténeteiben találkozhattunk.

Az orosz ufológus megállapítására, és a józan logikára alapozva, könnyen kijelenthető, hogy a földönkívüliek előszeretettel rejtőzködnek az óceánok mélyén létesített bázisokon. Ezt számos tengeri észlelés és a műholdas felvételeken sorra felbukkanó rejtélyes struktúrák is alátámasztják. Legalábbbis az ufológusok szerint…

És ezt észlelted már?  Földönkívüli lény sétált az utcán fényes nappal Chilében!

El Salvador napi ufo 5

Pár napja szintén egy ilyen felfedezést tettek a Google Earth műholdas felvételein a Közép-amerikai El Salvador Meanguera nevű szigetének déli csücskénél. Jól látható, amint egy furcsa, ismeretlen tárgy hatalmas hullámokat generál maga körül.

El Salvador napi ufo 4

A kutatók szerint ez egy természetes tengeri jelenség, de sokan ezt nem veszik be. Ugyan miféle természes dolog hozhat létre ilyen furcsa hullámokat a tökéletesen nyugodt óceánon? Valami különösnek kellett ott lennie, ami előidézte a mozgásra utaló hullámformákat..

El Salvador napi ufo 3

Sok vita folyik arról, hogy ez egy valóban természeti jelenség, egy hatalmas, ismeretlen tengeri élőlény vagy egy UFO, amint elhagyja az óceánt, esetleg lemerül benne.

Nézd meg magad, és döntsd el, hogy mi lehet: A Google Earth koordináták: 13 ° 9’38.34 “N 87 ° 42’26.38” W, és a Google Maps pozíció.