Amikor repülőre ül az ember, mindenre számít, csak arra nem, amit az egyik utas látott, amikor kinézett az ablakon többezer méteres magasságban.

2017 január 12-én a szemtanú repülőgépe éppen Hawaii felett repült. Az út unalmas volt, így az ablakon kinézve az alant elsuhanó hatamas felhőket csodálta, amikor egy döbbenetes jelenet játszódott le a szemei előtt. Két fényes korong alakú tárgy bukkant fel a semmiből, egyenesen a Föld felé száguldva, hosszú csóvát húzva maguk után. Emberünknek több sem kellett, mielőtt eltűntek volna a különös tárgyak, gyorsan készített egy fotót róluk.

A képet elküldte a világ legrégebben működő, UFO-megfigyeléseket gyűjtő civil szervzetének, a MUFON-nak. Mivel a kép megfelelt minden olyan kritériumnak, ami az UFO-kra vonatkozik, iktatták is az észlelést 81 529-es aktaként.

És ezt észlelted már?  Leleplezték! Ezért nem küldtünk újra embert a Holdra!

Az UFO-vadászok szerint a fotó éppen azt a pillanatot kapta el, amikor két földönkívüli jármű belépett a Föld légkörébe. Bár megtehetnék, hogy a térváltó technológiájukat használják a gyors és biztonságos helyváltoztatáshoz, de néha a hagyományos módszert választják. Talán kevés energiájuk maradt, egy nagy utazás után… Mások viszont kétkedve fogadták a képet, mivel azt gondoltál, hogy csak űrszemét, vagy egy űrhajó kiürült üzemanyag tartályai tértek vissza a légkörbe.