A NASA már tavaly decemberben figyelmeztetett a februárban a Földhöz érkező aszteroidára. Egy fontos dolgot azonban elhallgattak. Egy orosz csillagász azonban nem tudta tartani a száját…

Durva vádak érték a NASA-t! Bár a szervezet már tavaly decemberben közleményt adott ki a február 25-én érkező aszteroida és üstökös miatt, egy élénk fantáziájú csillagász szerint elhallgatták az igazságot. Dr Dyomin Damir Zakharovich szerint a 2016 WF9 elnevezésű aszteroida nemcsak elhalad bolygónk mellett, hanem egyenesen a belecsapódik a Földbe! – írja a ripost.hu.

A Daily Star cikkében az olvasható, hogy a természeti katasztrófák sorát előidéző kisbolygó állítólag a titokzatos, Nibiru nevű égitestről vált le, és ijesztő sebességgel száguld bolygónk felé.

“A NASA szakértői tisztában vannak a tényekkel, de egyszerűen hazudnak!”

A csillagász hozzátette, az aszteroida titánból és nikkel-vas ötvözetből áll, ezért nem fog széthullani a légkörbe érve. Hogy az objektum anyagára vonatkozó adatok honnan származnak, kérdéses, mivel egyelőre a NASA kutatói sem tudták pontosan megállapítani, hogy miből is épül fel a 2016 WF9.

És ezt észlelted már?  Titokzatos fényoszlop jelent meg Csuvasföld felett

Zakharovich azt állítja, hogy a NASA az aszteroida méretével kapcsolatban is hazudott. Az ugyanis jóval nagyobb, mint amekkorának a “tapasztalt” kutatók tippelték. Nagyjából 1 km-es is lehet! Egy ekkora méretű kisbolygó becsapódása pedig pusztító földrengéseket és áradásokat okozhat.

Hogy valójában kinek van igaza? Hamarosan kiderül!