Az UFO-vadász John Mooner az angliai Torquay városából azt állítja, hogy átélt egy galaktikus emberrablást… és erre bizonyítéka is van.

Története szerint szürke bőrű földönkívüliekkel dulakodott otthona kertjében, az egyiknek még egy hatalmasat be is húzott, mielőtt legyűrték, és magukkal vitték volna. A sztori eddig elég hihetetlennek tűnik, hiszen sok bolond rohangál a világon, akik hasonló mesékkel állnak elő. Azonban ebben az esetben előkerült egy fotó is, ami a férfi állítását igazolja. Nem is akárhonnan! A kép a Google Earth térképes alkalmazásban bukkant fel, és a műhold pont azt a pillanatot kapta le, amiről éppen szó van. Ráadásul az állítólagos repülő csészealj fényesen ragyogó alakja is jól látszik a közelben.

És ezt észlelted már?  Különös alakú UFO szállt elő a viharfelhőkből Portugáliában

ufo elterites 02

A férfi nyilatkozott a Torquay Herald-nak is:

“A műholdas kép világosan mutatja, amikor éppen az egyik szürke idegennel harcolok! Pont azt a pillanatot kapta le, amikor az idegen blokkolta az egyik ökölcsapásomat. Ezután teljesen elgyengültem, és egy hamar legyűrtek. Többre nem emlékszem…”


ufo elterites 04

Több UFO-kutató azonban kétségbe vonja a történetet. Szerintük csak utlagos belemagyarázása egy furcsa műholdas fotónak. A képen szinte bármi lehet, hiszen csak foltok látszanak, bár igaz, hogy az említett esemény is belelátható, ha élénk a fantáziánk… a repülő csészealjnak gondolt fényfolt pedig akár a nap visszatükröződése is lehet egy ház ablakáról.

ufo elterites 03

Az elhivatott férfi kijelentése persze óriási vihart kavart a helyi sajtóban is, hiszen az utóbbi időben több szenzációhajhász hírrel is végighaknizta a médiát. Ismerősei szerint pusztán azért, hogy rá irányuljon a figyelem. Így lehet, hogy szomszédai is csak kacagnak újabb állításán. Bár az igaz, hogy a Google Earth hátborzongató felvételére ők sem találtak magyarázatot.