A SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) napfigyelő műhold legfrisebb képein ismét feltűnt egy hatalmas azonosítatlan objektum. Hasonlót, vagy pont ezt már több alkalommal is felfedezni vélték a kíváncsi amatőr UFO-vadászok.

A műhold 2017 február 2-i felvételein az amatőr kutatók szerint újfent felbukkant egy rejtélyes űrjármű a Nap közelében. Mérete a Holdunkéval vetekszik. Több tucat hasonló felvételt gyűjtöttek már össze ilyen, és ehhez hasonló anomáliákról, amelyek az elméleteik alapján földönkívüliek hatalmas anyahajói lehetnek.

Hogy miért pont a Nap körül tobzódnak az idegenek? Erre is van egy teóriájuk. Eszerint központi csillagunk közelében van egy kozmikus féregjárat egyik vége. Ez hihetetlen módon meggyorsítja a csillaközi utazást, így szinte percek alatt eljuthatnak az univerzum valamelyik távoli részéről a mi Naprendszerünkbe. Néhány korábbi felvételen pedig még azt is felfedezni vélték, hogy az idegenek űrcsatába is bonyolódtak a féregjárat bejáratának birtoklásáért. Ráadásul a Nap közelsége szinte kimeríthetetlen energiaforrást biztosít az űrjárművek számára. Olyan hely ez, mint egy ingyenes galaktikus benzinkút, maga a Föld pedig az élelmiszerbolt.

És ezt észlelted már?  Földönkívülit videózott egy farmer a kukoricaföldjén - Szerinted valódi?

A most vizsgált fotóval kapcsolatban még más érdekesség is felmerült az UFO-vadászok köreiben. Bizonyos filterek használatával l(Solar and Heliospheric Observatory)Ez azért is furcsa, mivel közel, s távol a legnagyobb fényforrás maga a Nap, így saját fénye miatt aligha tehetne ilyet. Többen ezt a jelenséget bizonyítékának tartják arra vonatkozóan a világunk nem valódi, csupán csak egy szimuláció.