Talán sokan még nem hallotak róla, vagy már elfelejtették, de a múlt század nyolcvanas éveiben az Egyesült Államok kormánya a fejébe vette, hogy harci műholdakat telepít a Föld köré. Úgy tűnik, most az egyiket bevetették a földönkívüleik ellen…

A stratégiai védelmi kezdeményezés (angol nevén Strategic Defense Initiative, rövidítve SDI, népszerűbb nevén csillagháborús tervezet Ronald Reagan amerikai elnök kezdeményezésére indult el 1983. március 23-án. Az SDI célja földi és űrbéli telepítésű fegyverek használata volt stratégiai atomfegyvereket hordozó ballisztikus rakéták ellen. A teljes stratégiai védelmi rendszer soha nem készült el vagy lépett hadirendbe. (Forrás wikipedia) Egyes vélemények szerint azonban a mai napig több olyan harci műhold kering a Föld körül, amelyekről csak néhány bennfentes tud. Ezek főleg lézerrel lettek volna felszerelve, de mivel a kor csúcsfegyveri főleg a rakéták voltak, alighanem ezekből is jutott rájuk…

RReagan_March_23_1983

Reagan elnök 1983. március 23-i nemzetbiztonsági beszéde, amelyben bejelenti a stratégiai védelmi kezdeményezést (Wikipedia)

Az ufosightingsdaily.com, az egyik legismertebb UFO-hírekkel foglalkozó portál szerkesztője a napokban elképesztő fotókat kapott egy különös esetről. Még a sokat tapasztalt UFO-vadász is zavarba jött a képeket látva. A szemtanú leírta, hogy 2017 február elsején és másodikán, a kanadai Brit Kolumbiában álló házának verandájáról már több furcsa dolgot is látott. Az elsőnél még azt hitte, hogy sugárhajtású repülőgépet lát. De ahogy figyelte a járművet, rájött, hogy az teljesen máshogy néz ki… Az esetet a MUFON, az egyik legrégebben működő, civil UFO-észleléseket gyűjtő szervezet is regisztrálta a 81876-os aktaszám alatt.

És ezt észlelted már?  Pánik a NASA-nál: Már az arab csillagászok is ufókat videóznak!

A szemtanú beszámolója:

“Hasonló objektumok felbukkanásának két alkalommal is tanúi voltunk. (A szemtanú a férjével. A szerk.) Tegnap éppen a hátsó tornácon voltam, amikor a férjem felhívta a figyelmemet egy sugárhajtűsú repűlógépre, amit éppen figyelt. Első pilantásra legalábbis annak tűnt a kondenzcsík-szerű csóva miatt. Láttunk már ilyet. 

81876_submitter_file1__IMG3204copy-1

De ahogy figyeltük, nyilvánvalóvá vált, hogy az bizony nem repülőgép… ahhoz túl lassú volt és inkább úgy tűnt, mintha a föld felé zuhanna. Elővettük a távcsövünket és azzal is megnéztük. Ekkor már látszódott, hogy két objektumról van szó, amelyek egymás mellet haladtak. Sokkal lassabbak voltak, mint ahogy a gravitáció hoz le egy tárgyat az égről. Beletelt vagy öt percbe, amíg elérték a horizontot és eltűntek a fák takarásában.

Screen Shot 2017-02-03 at 12.37.31 PM copy

Screen Shot 2017-02-03 at 12.37.51 PM copy

Screen Shot 2017-02-03 at 12.41.55 PM copy

Másnap a férjem szólt, hogy észrevett egy másikat is. Ezúttal már a fényképezőgépemet is elővettem… Ez a tárgy is majdnem úgy nézett ki, mint az előző. Kör alakú volt, és fényesen ragyogott. Aránylag lassan haladt, és ugyanolyan dupla csíkot húzott maga után… Mintha két hajtómű fúvókából tört volna elő a füstcsík.

81876_submitter_file7__IMG3214

Nyugatról kelet felé halad, mint az előző. Amikor elvesztettem szem elől, észrevettem egy másikat is feljebb az égen. A sebessége ugyanolyan volt, mint a többié, de ez egy idő után, mintha szétesett volna. Négy darabban folytatta az útját.”

Screen Shot 2017-02-03 at 12.44.20 PM copy

Az eredeti fotók innen tölthetőek le: https://www.dropbox.com/sh/98w3o2nvvp0r0ky/AAD4hroVejfTqpzUUuarw2Wba?dl=0

És ezt észlelted már?  Víz alatti bázisról startolhatott a Hawaii felett fotózott UFO

Az UFO-vadász szerint kizárt, hogy meteoritok lettek volna, mivel ahhoz túl lassúak voltak, és elveti a sugárhajtású vadászgépeket is, hiszen a képeken világosan látszik, hogy korong alakú tárgyakól van szó, ilyen alakú légi jármű pedig a tudomásunk szerint hivatalosan nem létezik a Földön. Tehát ez csakis földönkívüli jármű lehetett…

Az UFO pilótája, úgy tűnik, elvesztette az irányítást a sérült gépe felett. Hogy a Földön kívül mi lőhetett rá? A válasz magától értetődő… úgy tűnik, annak idején mégiscsak kiépítették a Csillagháborús űrbéli védelmi rendszert az amerikaiak. Az UFO-potál szerkesztője ráadásul utalást tesz egy néhány éve felbukkant felvételre, amelyen pont egy ilyen támadást láthatunk:

De miért támadtak?

Az elmúlt napokban feltűnően sok, a Föld légkörébe lépő tárgyól érkezett bejelentés. Az amerikai Texas államból, Mexikóból, Ausztráliából, Izraelből, Chíléből… ez már lassan inváziónak számít. Természetesen nem csak az UFO-vadászok észlelték az eseteket, hiszen a világ több hadserege is olyan fejlett megfigyelő rendszert telepített, amivel könnyedén szemmel tarthatják a Földbe lépő objektumokat. Nekik is feltűnt az egyre szaporodott látogatók száma. A Trump-kormány alighanem úgy gondolhatta, hogy elejét veszi a dolognak és odapörköl a tiltott “határátlépőknek”, csak hogy tudják ki az úr a háznál. Nem mellesleg ki kellett próbálni, hogy üzemelnek-e még a titkos harci műholdak… jó lecke ez a többi nagyhatalomnak is.

És ezt észlelted már?  Újabb földönkívüli anyahajó szondázza a Napunkat

Hogy mi az igaz az egészből? Nehéz lenne megmondani. Legalább annyi az esély arra, hogy pusztán spekulációról és a légkörben széteső meteoritokról van szó, mint arra, hogy valóban UFO-t lőtt le egy csillagháborús műhold…