2017 január 17-ének hajnalán hátborzongató dolgot rögzített egy mexikói biztonsági kamera. A szakértők hetekig vitatkoztak azon, hogy mit is látni a felvételen, végül nyilvánosságra hozták azt.

Igazi, filmbe illő esemény történt Mexikó második legnagyobb városában, Mexicaliban 2017 január 17-én 05:39-kor. Egy utcai biztonsági kamera furcsa ragyogó fényt rögzített, amelyből egy különös, szemmel láthatóan az alakját változtató lény lebegett elő.

mexiko

Körülbelül a felvétel második percénél egy ember sétál a képbe, alighanem egy biztonsági őr, megáll, és úgy tűnik, hogy az erős fényt bámulja, de a furcsa kreatúrát nem látja. Körülbelül 2.44-nél mások is bejönnek a képbe (háttérben a képernyő jobb oldalán), és nézelődnek, de a lény nekik sem tűnik fel…

És ezt észlelted már?  Elképesztő fotók érkeztek a Marsról! A NASA miért nem vette észre?

UFO-kutatók szerint minden bizonnyal egy alakváltó, interdimenzionális lényről lehet szó, amely az emberi szem számára szinte láthatatlan, ennek ellenére a kamerák rögíztik az ilyen, és ehhez hasonló hullámhosszon észlelhető jelenségeket. Az őrök is észrevehettek valamit, egyébként nem kószáltak volna a lény közelében.

Többen arra gyanakodtak, hogy a lény kapcsolatfevételt próbált eszközölni az emberekkel, de úgy tűnik sikertelenül, hiszen nem is látták őt. Sokan azonban kétkedve fogadták a különös videót. Szerintük azt ugyanis manipulálták. Egyrész silány minőségű videóról van szó, másrészről a “lény” láthatóan árnyékot vetett, vagyis látszódnia kellett fizikai valójában is. Ha pedig a biztonsági őrök tényleg észrevették volna, nem zsebredugott kézzel ácsorogtak volna a közelében. Egy hasonló videó 2016-ban, Peruban is készült…

És ezt észlelted már?  UFO-landolást vettek videóra Venezuelában

Bármi is volt, lázba hozta a mexikói UFO-vadászokat…