Egy amatőr kutató, a japán űrügynökség a JAXA fotói közt búvárkodva különös képekre bukkant. Úgy látszik nem csak a Nemzetközi Űrkutatási Hivatal archívumában taláni furcsaságokat.

Az kevesen tudják, hogy a japánok a világon negyedikűr nagyhatalom az amerikaiak, az oroszok, és a franciák mögött. Az pedig még kevesebben tudják, hogy számos műholdjuk kering égi kísérőnk körül, és 2030-ra saját holdbázist akarnak létrehozni. Ahogyan a japánok hozzáállását ismerjük a dolgokhoz, ez így is lesz!

Mint ahogyan NASA által készített anyagokhoz, a japán űrhivatal képeihez is hozzá lehet férni az interneten. Mivel a NASA fotóin rendre furcsa dolgokat fedeznek fel az UFO-vadászok, egy lelkes kutató gondolt egyet és elkezdte böngészni őket. Nem is csalódott…

És ezt észlelted már?  Bizarr csápos lény szállt elő a mexikói vulkáni felhőből

hold japan ufo 2

Az egyik kráter árnyékos peremén különös struktúrát fedezett fel, ami leginkább egy parkoló idegen űrhajónak tűnik. ha ez igaz, akkor a kráterben pedig minden bizonnyal egy bázis bejárata is található. Hogy a különös jármű mikor parkolt le, szinte lehetetlen megállíptani, de mivel elég homályosak a körvonalai, könnyen lehet, hogy már évezredek óta ott hever, és a finom holdpor lassan belepte. 

hold japan ufo

A szkeptikusok csak nevetnek a feltételezésen, szerintük ugyanis a képen szinte semmi rendkívüli nem látható. A homályos foltokba pedig szinte bármit belle lehet magyarázni…