Egy bizarr hivatalos dokumentumot szivárgott ki nemrégiben. Eszerint együtt dolgoznak az idegen lények az emberekkel egy titkos arizonai UFO-bázis építésén. Viszont a földi munkásokat néha felfalják a földönkívüliek…

Ezúttal nem a Kicsi Szürkékkel, hanem a Magas Fehéreknek nevezett lényekkel akadt probléma. A Magas Fehérek a tucatnyi földönkívüli faj egyike, amelyik már elég régen jelen van a Földön. Mivel a leginkább ők hasonlítanak az emberekre, könnyedén, vagy legalábbis egyszerűbben beolvadnak a civilizációnkba, főleg manapság. Egyes feltételezések szerint a nácik is lepaktáltak velük, de már történelmünk korai szakaszaiban is fel-felbukkantak…

04b55-blue-eyes-world

Charles Hall, egykor az amerikai légierő nevadai légibázisán szolgált, mint időjárás-megfigyelő. Két és fél éves munkája során többször is találkozott a Magas Fehéreknek nevezett idegenekkel a lőtéren, de még Las Vegasban egyik kaszinóban is beléjük futott. Az emberek egymás közt csak “norvégoknak” hívták őket. A férfi élményeiről több könyvet is írt.

Szerinte a Magas Fehérekkel a hadsereg már az 1950-es évek óta együtt dolgozik különféle projektek keretében, akik megosztották velük a fejlett technológiájukat is. Hall szerint folyamatos volt az együttműködés az idegenek és az emberek között, míg ő ott szolgált.

És ezt észlelted már?  Repülőgép ablakából, felülről fotóztak le egy álcázott UFO-t...

magas feher 01

A Magas Fehéreknek állítólag az emberéhez hasonló nagy kék szemük van és platinaszőkén világító hajuk. Tízszer tovább élnek mint mi. Életük nagyrészében 180-200 cm magasak, de mivel több növekedési fázis van életük során, idős korukra akár 2,5-3 méter magasak is lehetnek.

Állítólag az Edward Snowden által közzétett dokumentumok is bizonyítják, hogy a Magas Fehérek nem csak, hogy léteznek, hanem 1945 óta támogatják Amerikát, mint ahogy a Náci Németországot is segítették hatalomra jutni.

magas feher 3

A külföldi UFO-portálok hírei szerint nemrégiben kiszivárgott egy hivatalos irat az Amerikai Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumából. Az irat szerint egy férfi bejelentést tett, miszerint felfedezte, hogy a Tonto nemzeti parkban, (Phoenix közelében, Arizonában), idegen lények és az emberek együtt dolgoznak egy titkos UFO-bázis építésén. Az elektornikus levelet eredetileg az Amerikai Erdészeti Szolgálatnak címezte, de ők tovább küldték azt a minisztériumba. A szemtanú azt is állította, hogy “az idegen lények eszik az embereket, és erre fényképes bizonyítéka is van!” A fotón állítólag egy levágott emberi fej volt látható.

És ezt észlelted már?  Egy asztrofizikus azt állítja: "Az intelligens idegenek nem humanoidok"

Az emailben többek közt szó esett a pontos helyszínről, (Salt River Canyon) illetve a sziklák közül felszálló miniatűr lopakodó repülőgépekről és ufókról. A szemtanú darukat és földönkívüli munkásokat is látott. Ráadásul a közelben rábukkant egy levágott emeberi fejre is… Szerinte a földönkívüli alkalmazottak időnként megkívánják földi kollégáik húsát, így időről-időre eltűnik egy-egy ember, akit felfalnak. A fejet valamiért nem szeretik, így azt eldobják egy félreeső helyen…

magas feher 2

Szakértők szerint a bejelentő aligha lehetett csak egy véletlenül a környéken bóklászó kiránduló, inkább egy rémült dolgozóra gyanakodnak, aki így próbálja a nyílvánosság tudmására hozni, hogy mi folyik a színfalak mögött.

Az összeesküvés-elméletek azt sugallják, hogy Dél-Nyugat Amerikában több titkos földönkívüli bázis létezik, és folyamatosan újak is épülnek. Erre ékes bizonyíték az utóbbi években, a környéken észlet aktív UFO-tevékenység. Több olyan tanú is akad, mint Charles Hall, akit több éven keresztül volt napi szinten kapcsolatban Kicsi Szürkékkel, és Magas Fehérekkel… Legtöbbjük azonban vagy egy szanatórium sötét cellájában végezte, vagy titokzatos módon elhalálozott.

És ezt észlelted már?  Az 51-es körzet dolgozója elképesztő titkokat fecsegett ki részegen

Colonel-H.G.-Nordic-Aliens

Arra, hogy a földönkívüliek tényleg embereket esznek, eddig még nem került elő kézzel fogható bizonyíték, de az összeesküvés-elméletek nem tartják kizártnak. Egyesek számára az értékes földönkívüli technológiáért aligha tűnik túl nagy árnak az a pár ember, akit amúgy sem keresne senki… Ez főleg a hidegháborús korszakra lehetett érvényes, amikor bármit megtettek volna, hogy legyőzzék a Szovjet fenyegetést.

Ráadásul igen kevés információ áll rendelkezésre, hogy mit is esznek az idegenek… lehet, hogy most kiderült.