Egészen hajmeresztő teóriával álltak elő az összeesküvés-elméletek gyártói! Vajon van alapja a feltételezéseknek?

Neked megfordult már a fejedben, hogy vajon az Apollo-11 1969 június 20-i, sikeres missziója óta miért nem lépett ember a bolygónktól 384 ezer kilométerre lévő holdra? Miért nem sikerült senkinek megismételnie Neil Armstrong, Buzz Aldrin és Michael Collins emlékezetes expedícióját? – feszegeti a kényes kérdéseket a ripost.hu cikke.

Nos, ennek több oka is lehet, a kérdés pedig évtizedek óta foglalkoztatja a kutatókat, na és persze az elhivatott ufóvadászokat, akik szerint nem véletlen, hogy azóta mindenki elkerüli a Holdat.

Az összeesküvés-elméletek kedvelői szerint valami olyan dolog történt azon a bizonyos június 20-án, amit a NASA azóta is gondosan próbál eltitkolni az emberiség elől.

A hajmeresztő teóriákat az élénk fantáziájú önkéntes szakértők egy Ancient Code nevezetű honlapon osztották meg egymással. Abban a legtöbben egyetértenek, hogy a területüket féltő földönkívüliek fenyegették meg Armstrongékat, és figyelmeztették őket arra, hogy ember soha többé nem léphet a Holdra.

hold nasa

“Sok neves amerikai tudós és ufókutató véli úgy, hogy a NASA komoly titkot rejteget a társadalom elől. Mélyen hallgatnak arról, mi is történt pontosan 1969. június 20-án. Többen is úgy tartják: elég bizonyíték van arra, hogy titkos ufóbázisok vannak a Holdon, ám mivel a teljes igazságot nem tudhatjuk meg, egyre vadabb pletykák kapnak szárnyra” – olvasható a honlapon.

És ezt észlelted már?  Földönkívüli támadt egy japán videósra... a kamera mindent vett!

A Daily Star szerint elhivatott ufóhívők biztosak benne, hogy a földönkívüliek bázisának felfedezése tartja vissza a NASA tapasztalt kutatóit attól, hogy újra a Holdra merészkedjenek. Ezt támasztja alá az egyik legismertebb ufóvadász, Scott C. Waring felfedezése is, a szakember ugyanis esküszik rá, hogy néhány archív felvételen különös képződményeket fedezett fel a Hold felszínén, amik szerinte csakis ufóbázisok lehetnek.

MOON TOWER IN DISTANCE-NASA

A szkeptikusabbak szerint persze mindez csak a valóságtól elrugaszkodott képzelgés, a holdra szállást övező rejtélyeknek pedig semmi közük az idegen lényekhez.