A helyiek szerint az egyik márciusi éjszakán földönkívüliek landoltak a kvárosuk melletti mezőn. Ennek nyomait másnap meg is találták… a vizsgálat még folyik.

2017 március 17-ének éjszakáján rejtélyes, gyűrűszerű alakzatok jelentek meg 12 ezer lakosú az argentín kisváros, Carmen de Arecot körülvevő mezőkön. A település lakói értetlenül állnak a jelenség előtt. A különös körök, amelyek úgy néznek ki, mintha valami kiégette volna a füvet a talajon, az előző nap még nem voltak ott. Sokan arra gyanakodnak, hogy az éj leple alatt a földönkívüliek landoltak a mezőn…

A helyiek 15 hatalmas körről beszélnek, de a híradásokban csak háromról láthatunk felvételeket. Különös, hogy minden kör azonos átmérűjű, vagyis teljesen ugyanolyanok. Mintha valóban egyfajta jármű hagyta volna őket. Vagy egy egész flotta… Ennek ellenére az adott időszakban nem jelenették, hogy bárki is eltűnt volna a környékről. Valami más célja lehetett a földreszállásnak.

És ezt észlelted már?  Videóra vették, amint egy lángoló tűzkígyó húzott át az égen

Az incidens annyira felkavarta Carmen de Areco polgármesterét, Marcelo Skanski-t, hogy a helszínen sajtótájékozattót tartott a sajtó számára. Állítása szerint állami szakértőket hívtak a helyszínre, hogy kivizsgálják a hátborzongató esetet. A helyi nyomozók fűmitákat gyűjtöttek, és elküldik azokat a Buenos Aires-i Egyetem Mezőgazdasági osztályára elemzés céljából.

Még az argentín híradóban is beszámoltak a különös körökről…

Ufológusok szerint csak azt mulasztották el a helyszín vizsgálatkor, hogy egy Geiger-Müller számlálóval átvizsgálják a területet rádioaktív sugárzás után kutatva… Talán érdekes értékeket mutatott volna a műszer. Mások viszont, akik az egész UFO és földönkívüli témát dajkamesének tartják, csak egy bonyolultan kivitelezett átverésnek gondolják az esetet…

Talán majd a tudományos vizsgálat kimutat valamit… bár a legritkább esetben szokott az ilyesmi nyilvánosságra kerülni!