Egy olvasónk küldte a következő különös észlelést és a hozzá készített fotóit is. A franciaországi Nancy városa felett különös, kacskaringós, kondenzcsíknak tűnő nyomokat vett észre az égen. És nem ez volt az egyetlen fura dolog, amit látott…

Láttunk más furcsa kondenzcsíkokat az égen, de ezeket általában chemtrailnek gondolják az összeesküvés-elméletek kedvelői. Egy olvasónk friss felvételein viszont tényleg kondenzcsíknak tűnnek az égen látható nyomok, csakhogy ilyen alakban nem képesek repüli a földi légi járművek, főleg nagy sebesség mellett… Ez alighanem valami egészen más volt:

anomali (1)
“A mai nap fényképeztem ezt a fura kondenzcsíkot Franciaorszag Nancy városa felett 10 órakor…

Nem tudom, mi tud így közlekedni az égen de minden esetre érdekes látvány volt.

Múlt év nyarán éjjél 23 óra körül ugyan itt a város felett láttam a párommal két nagyon gyorsan közelítő ezüstös-fehéren fénylő gömböt, amit egy vadászgép is megnézett magának. Volt viszonyítási alapunk méret szempontjából, mert egyszerre láttuk mindhármat. A gömbök jóval kisebbek voltak a vadászgépnél, semmi hangjuk nem volt. Szembe jöttek a vadászgéppel, majd szó szerint kikerülték őket és a fényük fehér villogásra váltott. Az egész a fejünk felett történt! Sajnos olyan gyorsan, hogy képet nem tudtunk csinálni. Nagyon elgondolkodtató volt ez az élmény, azóta sem láttam ilyet pedig figyelem sűrűn az eget. Zsanett Nancy-ból.”

anomali (2)