A tapasztalt UFO-vadászok közt van egy mondás: “Ha ufót szeretnél látni, akkor nézd a nepkeltét… de hozd el a kamerádat is!”

Úgy tűnik a tipp bevált, ugyanis az alább látható érdekes fotót lőtte egy nézelődő az angliai Plymouth városa felett. Pirkadatkor a felhők közt, mintha egy füstölgő UFO zuhant volna a föld felé. Egy devoni fotós 2017 április 16-án reggel furcsa dolgot vett észre az alkonyi égbolton. 

zuhano ufo 2

Ben Landricombe sokáig dolgozott, és amikor hajnalban hazafelé ment, úgy döntött, hogy lő pár képet a csodás napkeltéről az egyik közeli dombon. Ekkor készítette ezeket a lenyűgöző fotókat. “Soha életemben nem láttam még ilyet!” – mondta Ben, aki Plymouth városi tanácsának dolgozik fotósként. “Megmutattam mindenkinek a képeket, és mindannyian azt mondták: “Wow!”

zuhano ufo 1

Persze a közösség oldalakon rögtön gratuláltak neki a remek fotókhoz. Mások viszont inkább viccelődtek: valószínűleg eltévedt egy észak-koreai kísérleti rakétát fényképezett le… A DailyStar szerint csak egy füstölő meteorit húzott át a város felett. Persze az UFO-vadász weboldalak komolyan vették a dolgot… ők inkább a megrongálódott repülő csészealj teóriában hisznek.

És ezt észlelted már?  Bizonyítékot találtak az ősi idegenek létezésére Peruban

Ne feledjük, ha a középkorban élnénk, akkor vagy isteni jelnek, vagy a gonosz mesterkedésének tartanák a különös látványosságot. Úgyhogy csak nézőpont kérdése, hogy ki mit lát bele a különös füstcsíkba…