Az 1971-es negyedik Holdra szállás fotóarchívumában túrkálva döbbenetes képekre bukkantak… Vajon tényleg figyelték az idegenek az űrhajósok ténykedését, vagy csak túl élénk fantáziával vannak megáldva a kíváncsi kutatók… A fotók mindenesetre elgondolkodatóak…

A NASA interneten is elérhető fotós adatbázisai mindenki által hozzáférhetőek, lévén, hogy az űrkutatási hivatal fotói az amerikai törvények szerint közkincsnek számítanak. (Más kérdés, hogy mennyire manipulálják a fotókat…) Önkéntes kutatók folymatosan böngészik ezeket az anyagokat, és a napokban figyeltek fel egy igen érdekes felvételre. A kép még 1971-ben készült az Apollo 15 küldetés alkalmával, sorban a negyedi Holdraszálláskor.

A Hold felszínén sétálgató asztronauta háta mögöttt, az égen két fényes folt látható, amelyek leginkább a Földön jól ismert repülő csészealjakra emlékeztetnek. Egyes ufológusok szerint ez a fotó bizonyítja, hogy a földönkívűliek léteznek, és bizony figyelemmel kísérték az emberek ténykedését a Holdon.

És ezt észlelted már?  NASA fotók: Ismét felbukkant a földméretű űrkocka a Nap közelében

Néhány összeesküvés-elmélet szerint számos bizonyíték létezik arra nézve, hogy a Holdat idegenek vették birtokba. Számos paktumot kötöttek már a földi kormányokkal, ezek egyike, hogy elnézik pár alkalommal, hogy a NASA űrhajósai “bohóckodjanak” kicsit a Holdon, de többet nem térhetnek vissza… Így mindenki jól jár. Amerika megnyeri az űrversenyt a szovjetekkel szemben, a földönkívűliek pedig nyugodtan ténykedhetnek holdbéli bázisaikon.

apollo 15 hold ufo

A fotó eredetije itt tekinthető meg a NASA archivumában!

A negyedik Holdraszállással kapcsolatban egyébként nem először merült fel, hogy számos felvétele közül többen idegenek járművei láthatóak. Az alábbi képeken például egy idegen űrsiklót véltek felfedezni a szemfüles internetbúvárok.