Időről-időre feltűnik egy öreg művészember az UFO-portálok oldalain fura, meztelen földönkívüli nőket ábrázoló festményeivel… Ő az, aki állítása szerint már gyerekkora óta szexel idegenekkel és legalább 200 hibrid utódja van.

A 70 éves David Huggins elméjébe igen mélyen beleéghetett az első találkozása a földönkívüliekkel, mivel azóta is extrém, erotikus tartalmú festményeket készít pucér, nem földi nőkről, illetve állítólagos élményeit is megörökítette. Az öreg időről-időre felbukkan az UFO-portálok oldalain a képeivel. Talán csak egy unatkozó nyugdíjas, aki egy kis izgalomra vágyik, de az is megeshet, hogy tényleg megtörténtek vele azok a dolgok, amiket állít.

Huggins állítása szerint 8 éves kora óta van kapcsolatban az idegenekkel. Találkozott tipikus kis szürkékkel, rovarszerű lényekkel, de még egy szőrös, jetiszerű izzó sárga szemű teremtménnyel is. Amikor elmesélte szüleinek, hogy mit látott, alaposan eltángálták, így hamar megtanulta, hogy inkább tartsa meg magának a fura élményeit.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes objektumot fotózott egy műhold El Salvador partjainál

280f3151-e6f9-4d3a-acdb-7a2bf17231f6

Egy Crescent (Félhold) nevű ember-földönkívül hibrid nő is többször meglátogatta még gyerekként, majd 17 éves volt, amikor megtörtént az első szexuális aktus is. A találkozások eleinte fájdalmasak voltak a számára, de később szerelmes lett a félvér lénybe. Ez olyan mély nyomot hagyott benne, hogy szinte minden festményén feltűnik a nő.

260-e1413542879694

Mióta Higgins elvesztette szüzességét, különféle földönkívüli nők körülbelül 200 hibrid gyereket szültek már “neki”. Bár Dávid szerelmi viszonynak tartja a dolgot, az idegenek szexuális találkozásuk alatt teljesen irányításuk alatt tartották a testét, vagyis lényegében tenyészcsődörként használták.

higigns

„Nem tudok túl sok mindent, de egy valamiben egészen bizonyos vagyok: egy földönkívüli nővel vesztettem el a szüzességem!”

a0bfb03a91903a33f2ebaf24fdc2184a (1)

A férfi alighanem egy, a földönkívüliek által működtetett genetikai projekt részeként nemzette a hibrid utódokat, több más hozzá hasonló tenyész-rabszolgával egyetemben.  Számos elmélet fogalkozik azzal, hogy az idegenek fajnemesítési programba kezdtek az 1950-es 60-as években, napjainkban pedig már legalább a 3. generációnál tartanak. Hogy mi lehet a célja mindennek, biztosan senki sem tudja… De talán jobb is, ha nem látunk be teljesen a színfalak mögé.

És ezt észlelted már?  Éjjellátó kamerával vadásszák le az álcázott UFO-kat!

HugginsAliens

Egyes kutatók még azt is megkockáztatják, hogy az effajta fajnemesítés miatt alakulhatott ki a mai emberiség őse is a régmúlt időkben. Ez a mostani pojekt pedig csak annak a folytatása. Több ezer évvel ezelőtt az Annunakikknak nevezett földönkívülieknek értelemmel bíró rabszolgákra volt szükségük, hogy aranyat bányászhassanak anyabolygójuk számára. Ezért saját és a primitív emberszabásúak DNS-ét vegyítve hozták létre az értelmes embert. Az új faj remekül bevált a bányákban, de végül kiderült, hogy túl okosak lettek… a történet folytatását pedig már ismerjük a Bibliából, illetve a sumér agyagtáblákról…