Számos dokumentumfilm foglalkozott már az ufókkal, földönkívüliekkel, de úgy tűnik a legújabb darab elég ütősre sikeredett. Még a legendás színésznő, Marilyn Monroe rejtélyes halálára is magyarázatot ad, nem is akármilyet!

dokumentumfilm

Minden alkalommal, amikor valaki kiad egy dokumentumfilmet az UFO-król, titokban azt reméljük, hogy ez olyan durranás lesz, ami megváltoztatja a világot és bizonyítja, hogy az idegenek léteznek. Nos, nem hisszük, hogy a Uncknowledged című film ezt teszi majd, viszont számos körmönfont összeesküvés-elméletet próbál beadni nekünk.

Ezek egyike Marilyn Monroe halála. Az elmélet szerint a szépséges színésznőt valójában azért tették el láb alól, mert azzal fenyegetőzött, hogy a titkos információkat szivárogtat ki a földönkívüliekről.

Hogy ez igaz-e? Nyilvánvalóan nem tudjuk. És valószínűleg nem ez az első alkalom, hogy valaki ezt az állítást felvetette a történelem során. Azonban az ilyen elméletek miatt nézzük a hasonló filmeket. És ez csak egy kis morzsa egy sokkal nagyobb történetből.