Egy ausztrál nő meg van győződve arról, hogy ő félig földönkívüli. Harmincéves kora óta rendszeresen eltérítik, és napi telepatikus kapcsoltban áll azóta is velük.

A 64 éves Judy Carroll nevű nő, az ausztráliai Brisbane-ből azt állítja, hogy a földönkívüliek 1983-ban elrabolták és azóta is kapcsolataban áll a kicsi szürkéknek nevezett lényekkel. Még születése előtt az anyja méhében belenyúltak a DNS-ébe, így ő valójában csak félig ember. Ezért is tanúsítottak érdeklődést iránta az idegenek…

Kapott egy tanítót is, aki Maris névre hallgat. Általa elsajátította, hogyan kommunikálhat velük telepatikusan medetatív állapotban. Ez nem is ment nehezére, hiszen félig földönkívüli vér folyik az ereiben.

“Azt mondták nekem, hogy meg kell tanulnom meditálni, hogy kapcsolatban maradhassak velük, és segíthessem a köztük és az emberek közti kommunikációt.”

j1

Végül sikerült elsajátítania ezt a különleges képességet, és azóta is havonta több alkalommal felveszi a kapcsolatot az idegen lényekkel. Néha csak telepátia útján beszélgetnek, máskor eljönnek érte és magukkal viszik az űrhajójukra. A nő különlegességével a férje is tisztában van, hiszen elmondott neki mindent. Sőt, a férfi egyszer még azt is megfigyelte, hogy a medetatív kommunikáció alatt felsejlett egy szürke idegen alakja az asszony felett… Caroll úgy érzi, hogy földönkívüli énje egyre erősödik azáltal, hogy kommunikál az idegenekkel.Dark_Skies

És ezt észlelted már?  Különös alakú UFO-t észleltek Málta felett

De nem csak ennyiből állt fizikai kontakutsuk, egy alkalommal meg is gyógyították, amikor valami probléma volt a torkával. Az egyik lény megmasszírozta a nyakát, majd a torkára és a szájára tette hosszú ujjait és azt mondta neki, hogy túl feszült. Lazítania kell. Ezután jobban lett, végül pár napon belül teljesen meggyógyult.

Tapasztalatait, érzéseit és a szürkéktől származó tudását igyekszik megosztani mindenkivel, ezért weblapot indított a témában, több könyvet írt és az UFO-konferenciák egyik jól ismert arca lett. Feltett szándéka, hogy segítsen a hasonló élményeken átesett embereket és hibrideken, akik még nem is tudják, hogy azok.

Judy-Carroll-with-Grey-alien-statues

De vajon mi a célja mindezzel a földönkívülieknek?

A szürkék fajának az a szándéka, hogy meggyógyítsák az embereket és segítsék őket fejlődésükben. Ehhez viszont közvetítőkre van szükségük, mert nem akarják magukat az emberiségre kényszeríteni. Tudják, hogy még nem állunk készen egy ilyen jellegű kapcsolatra az emeberek és a földönkívüliek közt, ezért apránként próbálnak minket felkészíteni erre…