Vajon miféle titkot rejtegethet az arizonai Phoenix város környéke? 1997-óra szinte rendszeresen felbukkannak az éjszakai égen a különös fénylő tárgyak, néha csoportosan.

Egy szemtanú az arizonai Phoenix-ben az autópályán kocsijából fényképezte le a félelmetes viharfelhőket még 2016 július 29-én. A különös fénylő korongokat nem látta az égen, csak később fedezte fel őket, miután visszanézte a képeket. Annakidején még a civil UFO-figyelő szervezetnek a MUFON-nak is elküldte, akik nyilvántartásba vették 84107-es aktaszámon… A dolgog apropója csak annyi, hogy pár napja kísértetiesen hasonló, fényes tárgyakat fotózott egy nő szintén Arizonában egy éjszakai vonatozás alkalmával.

circle of ufo lights phoenix arizona storm clouds (2)

UFO-vadászoknak is feltűnt a dolog, de ők nincsenek meglepve. A jelenséget egy 1997-es tömeges UFO-észlelés óta csak Phoenix-i fényeknek nevezik. Bizonyos körökben köztudott, hogy a környéken titkos földönkívüli bázis van, a rendszeres időközönként felbukkanó különös, fénylő repülő tárgyak pedig csak megerősítik ezt az elméletet… Az interneten tucatszámra lehet olvasni az arizonai és a phoenix-i UFO-észlelésekről. A legtöbb esetben hasonló rejtélyes fénycsoportokat láttak a szemtanúk…

És ezt észlelted már?  Ilyen egy félig ember, félig földönkívüli csecsemő!

circle of ufo lights phoenix arizona storm clouds (1)

Úgy tűnik az emberi szem nem minden esetben észleli őket. Néha csak akkor láthatóak, ha valaki lefotózza, lefilmezi őket öntudatlanul és csak a kép, vagy a videó megnézése után jön rá, hogy mi is repkedett az égen…

1997-ben rengeteg szemtanú látta a furcsa fényeket. A város vezetősége megpróbálta elviccelni a dolgot...

1997-ben rengeteg szemtanú látta a furcsa fényeket. A város vezetősége megpróbálta elviccelni a dolgot…

97′-ben a kormányzat először elbagatelizálta a kérdést és viccet csinált a dolgból. Később azt mondták légi gyakorlat volt a város felett és nagy sebességű vadászrepülőgépek dobtak le helyzetjelző fáklyákat. Később Phoenix akkori polgármestere kért elnézést a hivatal hozzáállása miatt és beismerte, hogy ő is látta a fényeket és még valami mást is… Úgy tűnik olyan sok szemtanú volt, hogy nem lehetett szőnyeg alá söpörni a dolgot.

És ezt észlelted már?  Különös miniatűr lény szaladt be a focis videóba

A UFO-láz azóta is tart Phoenx városában, úgy tűnik nem véletlenül…