Vlagyimir Putyin orosz elnök lehet az első világhatalmi vezető a történelem során, aki elismeri, hogy intelligens idegen lények tartózkodnak a Földön.

Az express.co.uk cikke szerint Vlagyimir Putyint felkérték, hogy mondja el a világnak, mit tud az idegenekről. Az amerikai Stephen Bassett, a Paridigm Research Group International (PRG) ügyvezető igazgatója egy hetet töltött Oroszországban, hogy meggyőzze Putyint az úgynevezett “igazság embargó” feloldásának fontosságáról, amely megakadályozza a világ vezetőit, hogy az idegenek jelenlétéről nyilvánosan beszéljenek.

261990

Bassett, aki az Egyesült Államok egyetlen bejegyzett lobbistája az idegenek nyilvánosságra hozatalával kapcsolatban, úgy véli, hogy az idegenek létezésével kapcsolatos információkat visszatartották a vallásra és a jogállamiságra való veszélyei miatt. Szerinte ez az összeesküvés legalább 1947 óta létezik, amikor egy repülő csészealj állítólag lezuhant az Új-mexikói Roswellben.

sb1

Stephen Bassett: fizikus végzettsége van, menedzsmenttel és tanácsadással foglalkozott mielőtt megalapította a Paradigm Research Group intézetet. Ez az intézet 1996 óta a Közzétételért harcol, évente konferenciákat tart, és akciókat szervez, hogy felhívja a figyelmet, hogy ez mennyire fontos lépés lenne az emberiség történetében.

Egy tavaly augusztusban Oroszországban sugárzott interjú során Bassett olyan kijelentéseket tett, amelyek arra késztethetik Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy ő legyen az első államfő, aki formálisan elismeri a földönkívüliek jelenlétét a bolygónkon.

“A földönkívüli valóság felette áll a politiknak, a vallásnak, a faji előítéleteknek és a háborúknak, az embargó létezése az emberi civilizáció előrehaladását késlelteti. Bármelyik államfő bármikor befejezheti ezt az embargót, és ez hamarosan be is következik.” – mondta Bassett.

8683977

Képkocka az 1969-ben a Szovjetunióban állítólag lezuhant repülő csészealjról készült filmből

“Az igazság embargó őrei vagy elbuknak, vagy belátják, hogy a közzététel lehet a híd az USA, Kína és Oroszország között, amely lehetővé tenné a szükséges geopolitikai átrendezéseket és új távlatokat nyitna a gazdaság előtt a háborús erőforrások békés célú átcsoportosításával…”

Kíváncsan várjuk, valóban megtörténik-e a várva várt bejelentés, vagy ismét csak egy lelkes UFO-hívőnek szabadult el a fantáziája…

Forrás: express.co.uk