Az angliai Somerset városka lakói teljesen megdöbbentek, amikor 2017 május végén az egyik este különös jelenség bukkant fel az égen. Az erősen ragyogó repülő tárgy hosszú fénycsóvát húzva maga után több kört is leírt a település felett.

A furcsa tárgy többször úgy nézett ki, mint ami azonnal a földnek csapódik, de minduntalan ismét felemelkedett, a maga után húzott fénycsóvával szabályos köröket hozva létre. Senki sem tudta megállapítani, hogy miféle járműről lehet szó, de sokan azt állítják, hogy a környéken elég gyakoriak az UFO-észlelések, és ez is egy közüllük.

A felvételt közreadó férfi azonban szkeptikus, bár megosztotta a videót a közösségi oldalán. Szerinte könnyen lehet, hogy csak a helyi fiatalok szórakoztak egy felgyújtott drónnal. Tették ezt azért, mert pár nappal korábban egy másfajta UFO-észlelés került fel az internetre a környékről. Azon az egyik helybéli lézerpointerrel jelzett egy furcsa repülő tárgynak, ami erre fölé repült… Az esetről szintén készült egy videó… Az illető teljesen halálra rémült a nem várt fordulattól.

És ezt észlelted már?  Titokzatos tűzgömb száguldott át Magyarország felett

Sajnos manapság már igen nehéz megállapítani, hogy mit lát az ember. A furcsa éjszakai fények éppúgy lehetnek repülőgépek, drónok, kínai repülő lámpások, műholdak, mint földönkívüliek űrhajói… Igen nagy a választék.