A volt Szovjetuniónak is meg van a maga 51-es körzete. Talán több is. A legendák szerint ott őrzik az elfogott, lezuhant és elcserélt földönkívüli járműveket, és úgy tűnik, nem csak halott idegen lényeket boncoltak fel, de jó néhány élőt is sikerült elkapniuk… Vajon mi lett velük a Szovjetunió összeomlása után? Megsemmisítették őket, vagy sikerült megegyezniük velük, és némi földönkívüli technológiáért cserébe szabadon engedték őket?

Az Ivan0132 nevű felhasználó három igen különös videót töltött fel a YouTube-ra 2011. április 13-án. Állítása szerint a felvételek a szovjet titkos szolgálat (KGB) archívumából származó 180 percnyi filmtekercsről lettek digitalizálva, és csak minták az 5-ös számú szalagon található anyagból. A felvételeken a manapság kicsi szürkéknek nevezett lények bukkannak fel, egy repülő csészealj és egy UFO-baleset egyik földönkívüli áldozata… Hogy a videó végül mi célból készült, arról csak feltételezések vannak. Könnyen lehet, hogy az ízelítő egy potenciális vevőnek készült, aki végül szép summáért meg is kapta a teljes csomagot, mert azóta több képkocka nem bukkant fel belőle a világhálón.

És ezt észlelted már?  Titokzatos, narancssárga UFO-gyűrűt észleltek Kínában

A videón látható lények agykoponyája, satnya testükhöz viszonyítva feltűnően nagy. Szemeik hatalmasak, arcberendezésük viszont kicsinek mondható. A klasszikus földönkívüli lények példái. Az amerikai beszámolók 43 százaléka tesz említést az ilyen fajú idegen lényekről. Az idegeneken valamiféle magasnyakú öltözet is látható. Könnyen lehet, hogy ez inkább a földieknek szól, mert a leírások szerint vagy teljesen csupaszok, vagy a bőrszínűknek megfelelő, szürke, testhez tapadó vékony anyagból készült holmikat hordanak.

A videók fontosabb részei lassítva:

A videó bal alsó részén egy időbélyegző is felfedezhető, amit részben kitakartak, hogy ne lehessen beazonosítani az időt és a helyszínt. Az UFO-kutatók, és a Vörös Hadsereg irattárából kiszivárgott dokumentumok szerint a filmtekercsek feltehetően 1942 és 1969 közt készülhettek.

És ezt észlelted már?  Különös tárgyat rögzített az űrállomás kamerája!

Az egykori szuperhatalom területén bizonyíthatóan legalább húsz repülő csészealj járt szerencsétlenül napjainkig, de a legnagyobb médiavisszhangot kétségtelenül az uráli Szverdlovszkban 1968-ban történt UFO-katasztrófa váltotta ki. Ekkor egy idegen jármű roncsai, és több összeégett lény teteme is a KGB kezébe került. Az esetet egy angol dokumentumfilm is feldolgozta, Roger Moore közreműködésével. Ebben bemutatták azt is, hogyan szerezék meg a KGB szverdlovszki UFO-balesetéről készült filmtekercseit a feketepiacon.

kgb filmtekercsek

Marina Popovics a műszaki tudományok doktora, a légierő ezredese, tapasztalt berepülő pilóta, a Szovjetunió Tudományos Akadémiája anomáliás légi jelenségekkel foglalkozó bizottságának tagja 1991-ben könyvet is írt az egykori Szovjetunió területén zajló földönkívüli tevékenységekről. Szerinte a szovjet légierő és a KGB legalább öt összetört UFO maradványaival rendelkezik.

És ezt észlelted már?  Hatalmas, álcázott UFO-anyahajót filmezték Kolumbiában

RussianCrash1968e

Egyes összeesküvés-elméletek szerint a sorozatos összetűzések után végül a földönkívüliek egy csoportja felvette a kapcsolatot a Szovjetunióval, és követeket is küldtek. Talán éppen az egyik ilyen küldöttség látogatása látható a filmfelvételeken is. Mások szerint az elfogott és egy titkos bázison fogva tartott lényeket filmezték le…

images

Az földönkívüliek állítólag manapság is tanácsokkal és technológiával látják el az oroszokat, cserébe szinte azt tesznek a hatalmas orosz sztyeppéken, amit csak akarnak… Kit érdekel, ha eltűnik a világ háta mögött néhány pásztor…