Az utóbbi években ugyan akadt egy-két érdekes videó, ami kis hazánkban készült az idegenek ténykedéséről a légtérben, de egyik sem volt egetrengető. Idén azonban több olyan videó is felkerült az internetre, amin elcsámcsoghattak a magyar UFO-hívők…

Egészen pontosan egy légifotós vett észre érdekes dolgokat a Zalacsány, Felsőpáhok, Vonyarcvashegy és Keszthely felett drónnal készült felvételein. Mivel tapasztalt drónvideósról van szó, talán hihetünk a szavainak, amikor azt mondja, hogy valami különöset fedezett fel a saját felvételein. A videókon rendre valami fehér színű “tárgy” bukkan fel a drón kamerái előtt. Néha elképesztő sebességgel húz el valamerre, máskor pedig furcsán kanyarogva száll, mintha manőverezne.

A YouTube-on található videókhoz sokan hozzászóltak, de nem igazán barátilag. A legtöbben elmebetegbek gondolják a légifotóst, és szerintük alaposan benézte a dolgot, amikor azon agyal, hogy ufók repkednek a kamera előtt, és felveti, hogy egy dimenziókapu lehet a közelben…  Szerintük ugyanis csak egyszerű nyárfaszöszt visz a szél… Ezt még egy siklóernyős is megerősíti, aki a saját szemével látott ilyesmit repülései során.

És ezt észlelted már?  Különös alakú UFO-t észleltek Málta felett

Tény, hogy a repkedő fehér “tárgyak” elég kicsik, és viszonylag közel vannak a kamerához. Viszont aki látott már nyárfaszöszt, az tudja, hogy ahol egy van, ott még legalább ezernek kell lennie… Ritka a magányos nyárfaszösz. Mások inkább tescos nejlonzacskónak, bogárnak, vagy madárnak gondolják a rejtélyes fehér “tárgyakat”.

Azonban tény, hogy külföldről is sok hasonló videót osztanak meg az interneten. És mivel egyelőre nem lehet meghatározni, hogy mik lehetnek a repkedő fehér dolgok, ismeretlen objektumnak kell tekinteni őket, vagyis ebben az esetben tényleg azonosítatlan repülő tárgyakról, vagyis U.F.O-król beszélhetünk… Ennek ellenére Zalacsány polgármestere nem hallott a jelenségről, és polgári bejelentésről sem tud.

Forrás: borsonline.hu