Két hónapon belül, három különös mikrohullámú anomáliára is felfigyeltek a kutatók a CIMSS időjárási szatellit felvételein. A megmagyarázhatatlan hullámjelenség Dél-Amerikán haladt át, az Antarktisz irányából. Az első hullám 2017 április 2-án bukkant fel, majd ez megismétlődött május 15-én, és 26-án is.

Egyes feltevések szerint titokban egy antarktiszi állomásról olyan mikrohulámú sugárzást gerjesztenek, amelyek arra szolgálnak, hogy globálisan befolyásolják az időjárást. Hogy ennek mi lehet a célja, arról egyelőre szintén csak találgatások vannak. Talán hatalmas viharokat, tornádókat akarnak így létrehozni, hogy meggyengítsék a nagyhatalmak gazdaságát. De az ellenkezője is igaz lehet, és éppenhogy az időjárási katasztrófákat akarják elkerülni. A kutatók egyelőre még nem elemezték ki a felvételeket, de lehet, hogy nem is fogják, hiszen komolytalannak tartják ezeket a légbőlkapott teóriákat.

És ezt észlelted már?  Felhők hullottak a földre Marokkóban!

Más önjelölt szakértők inkább arra gyanakodnak, hogy a rejtélyes energiával inkább földrengéseket akarnak gerjeszteni Észak-Amerika partjainál, hogy az azt követő szökőár hatalmas pusztítást végezzen. Hogy kinek állhat ez érdekében? Szinte mindenkinek… Kínának, Észak-Koreának, Oroszországnak, és még sorolhatnánk… Meglehet, hogy éppen annak lehetünk tanúi, amint a jövő hadviselése megszületik. A lőfegyverek és bombák kora leáldozóban van. Talán a természet erőit fogják egymás ellen fordítani a nagyhatalmak… Reménykedünk, hogy az összeesküvés-elméletek gyártói tévednek…