Az elmúlt években már több alkalommal is észlelték azokat a különös, entitásokat, amelyek a Föld légkörében rejtőznek szinte láthatatlanul. Most ismét lefotóztak egyet…

Némelyik teljesen sötét, mások fehérek, egyeseket szabad szemmel is észlelhetjük, a legtöbbjük viszont csak különféle speciális szűrőkkel felszerelt kamerával látható. A közös bennük, hogy mindegyikük a légkörben “lubickol”, és féreg, vagy inkább kígyószerű mozgással közlekednek. Méretük is változó, a pár méterestől a több száz méterig terjed.

serpent object sky uk (3)

A jelenség annyira újkeletű, hogy még a legtapasztaltabb UFO-kutatók is tanácstalanok. Ezek a fura lények éppúgy lehetnek eddig fel nem fedezett földi élőlények, mint földönkívüli entitások egy másik világból. Az észlelések nem csak amatőr UFO-vadászoktól származnak, egy elismert atomfizikus is megerősítette létezésüket. Dr. Ruggero Santilli az optikával, atomfizikával és energiával foglalkozó Thunder Energies Corporation kutatásainak vezetője, aki a Harvardon tanult, szintén állítja, hogy a Föld légkörében élő “láthatatlan entitásokat” fedezett fel. Ezt a megfigyelését az American Journal of Modern Physics folyóiratban is publikálta idén januárban. Szerinte ezek a lények megfigyelnek bennünket.

És ezt észlelted már?  Mit keres a Szfinx a Holdon?

serpent object sky uk (2)

A titokzatos entitásokat 2017 április 14-én, 18 óra körül ismét sikerült lefotózni, ezúttal az Egyesült Királyság felett. Két szemtanú egy kis angliai település, Crewe Cheshire környékén sétáltatták kutyáikat. Egyikük eközben érdekes alakú felhőket fotózott. A felhők közt figyelmesek lettek egy fehér színű, hosszú vonalra. Először repülőgép által húzott kondenzcsíknak vélték, de amikor a kamerával ránagyítottak, kiderült, hogy egy hullámos, szalagszerű dologról van szó.  A jelenség mintegy három percig volt látható, azután mintha szertefoszlott volna… eltűnt. Az észlelést a MUFON civil UFO megfigyeléseket gyűjtő szervezet is regisztrálta 84 223-as aktaként.

serpent object sky uk (1)

A felfedezésüket megosztották egy közösségi oldalon is, ahol tanácsot kértek ismerőseiktől, de sokat nem sikerült kiokoskodniuk. Abban azonban megegyeztek, hogy tényleg nem kondenzcsík… Talán mégis az őrültnek kikiáltott atomfizikusnak lehet igaza…