Nem sokat tudunk a térváltás technikájáról, de már számos szemtanú beszámolt, hogy látott valami effélét. Az ufológusok véleménye szerint a bolygónkat rendszeresen látogató földönkívüliek így közlekednek a távoli otthonuk és Földünk között… Vajon hová jutnánk, ha betévednénk egy ilyen térkapun?

Egy coloradoi férfi éppen kilépett a verandájára, hogy ücsörögjön egy kicsit a hintaszékében, amikor egy különös alakú “felhőre” lett figyelmes. Gyorsan lőtt is pár képet a mobiljával, mert ilyesmit még nem látott a környéken. Csak ezután figyelt fel a “felhőgyűrűtől” távolodó kicsi fekete objektumra. A “felhőgyűrű” pont abban az irányban szakad meg, amerre a sötét objektum távozott, így nem nehéz kikövetkezteni, hogy közük lehet egymáshoz. Legalábbis az ufológusok szerint így lehet.

És ezt észlelted már?  Éjjellátó kamerával videózták az felhők közt száguldozó álcázott ufókat

terkapu ufo gyuru

Alighanem éppen egy olyan pillanatot örökített meg a szemtanú, amikor egy UFO térváltást hajtott végre. A keletkező vákuum miatt kicsapódott a légkör nedvességtartalma, és gyűrűszerű formációt hozott létre az érkező tárgy körül. Ezt a mozgó tárgy megszakította, ahogy tovább száguldott… A szemtanú ugyan hangrobbanást nem hallott, de lehet, hogy csak a nagy távolság miatt, vagy esetleg egy ilyen térugrás nem is jár különösebb hangzavarral. Erről igen kevés fogalmunk lehet, mert technikai tudásunk még nem ért el arra a szintre, hogy ilyesmit reprodukálni tudjunk.

Az észlelést rögzítette a civil UFO-észleléseket gyűjtő szervezet is a MUFON, 84360-as aktaszámon.

Az eredeti fotók az alábbi linkeken tekinthetőek meg: Első kép, Második kép