Nem sokat tudunk a térváltás technikájáról, de már számos szemtanú beszámolt, hogy látott valami effélét. Az ufológusok véleménye szerint a bolygónkat rendszeresen látogató földönkívüliek így közlekednek a távoli otthonuk és Földünk között… Vajon hová jutnánk, ha betévednénk egy ilyen térkapun?

Egy coloradoi férfi éppen kilépett a verandájára, hogy ücsörögjön egy kicsit a hintaszékében, amikor egy különös alakú “felhőre” lett figyelmes. Gyorsan lőtt is pár képet a mobiljával, mert ilyesmit még nem látott a környéken. Csak ezután figyelt fel a “felhőgyűrűtől” távolodó kicsi fekete objektumra. A “felhőgyűrű” pont abban az irányban szakad meg, amerre a sötét objektum távozott, így nem nehéz kikövetkezteni, hogy közük lehet egymáshoz. Legalábbis az ufológusok szerint így lehet.

És ezt észlelted már?  Ismeretlen entitás száguldozott a Popocatepetl vulkán webkamerája előtt

terkapu ufo gyuru

Alighanem éppen egy olyan pillanatot örökített meg a szemtanú, amikor egy UFO térváltást hajtott végre. A keletkező vákuum miatt kicsapódott a légkör nedvességtartalma, és gyűrűszerű formációt hozott létre az érkező tárgy körül. Ezt a mozgó tárgy megszakította, ahogy tovább száguldott… A szemtanú ugyan hangrobbanást nem hallott, de lehet, hogy csak a nagy távolság miatt, vagy esetleg egy ilyen térugrás nem is jár különösebb hangzavarral. Erről igen kevés fogalmunk lehet, mert technikai tudásunk még nem ért el arra a szintre, hogy ilyesmit reprodukálni tudjunk.

Az észlelést rögzítette a civil UFO-észleléseket gyűjtő szervezet is a MUFON, 84360-as aktaszámon.

Az eredeti fotók az alábbi linkeken tekinthetőek meg: Első kép, Második kép