A kanadai Torontótól nem messze Oshawa városa mellett, egy mocsaras területen lőtte a természetfotós élete legbizarrabb felvételét. Még ő maga sem tudja mi van a képen!

Ken Rice természetfotós 2017. június 21-én éppen végzett aznapi munkájával az Oshawa melleti mocsaras területen, és vissza indult az autójához. Ekkor valami érdekeset vett észre magasan az égen. Mivel amúgy is a kezében volt a gépe, lőtt egy fotót róla.

“Úgy gondoltam, hogy nagy pulyka keselyű lehet, így készítettem egy képet róla. Nagyjából egy percig volt látható, majd nagy sebességgel elszáguldott…”

Miután hazaért, Rice közelebbről is megvizsgálta a képet, és rájött, hogy fogalma sincs, mi lehet rajta.

“Egy légballon nem megy olyan gyorsan, mint ez a tárgy. A környéken pedig senki sem reptetne papírsárkányt, mert elég elhagyatott, és mocsaras. Ráadásul nem láttam senki a közelben.”

A fotót több ismerősének is megmutatta, és még a Facebookon is közzétette, de senki nem tudta azonosítani. Legtöbben drónra, furcsa alakú lufira, és átverésre gyanakodtak. Tény azonban, hogy a különös repülő tárgynak több csápja van és inkább tűnik valamiféle bizarr élőlénynek, mint repülő eszköznek…

És ezt észlelted már?  Ősi idegenek: Újabb bizonyíték került elő Mexikóban

organikus-ufo-oshawa-2-5097cf18cf

“Ez nagyon furcsa; soha nem láttam még ilyet. Az interneten utánanéztem az időjárási ballonoknak is, de még csak nem is hasonlítanak.” – mondta a megdöbbent fotós.

Forrás: dailytelegraph.com.au