Nem az első eset, hogy hasonló, csíkszerű jelenséget figyeltek meg az égen. Először az NASA 1969-es Hold-missziója alatt észlelték, és máig nincs rá ésszerű magyarázat. Vagyis van, de nem mindenkinek tetszik…

A szemtanú 2017. június 19-én egy missouri-i autópályán száguldott éppen hazafelé, amikor felfigyelt az égen valami szokatlanra… Mintha csak egy sötét csíkot húztak volna az égboltra, ami a felhők előtt jelent meg. Mivel ilyesmivel még nem találkozott, így útközben lefotózta a mobiljával.

“Amikor felnéztem a volán mögül az égre, furcsa vonalat vettem észre egy felhőben, úgy döntöttem lefotózom. Csak otthon vizsgáltam meg alaposan, de annyira érthetetlen volt számomra, hogy inkább elküldtem a MUFON-nak…”

sdfsfsdf

A dolog érdekessége, hogy hasonló jelenséget a NASA 1969-es Hold-missziója alatt is fényképeztek az Apollo 9-ről. Még a földkörüli pályán fotózta le a Holdat a legénység. A képeken az előtérben három furcsa csíkszerű objektum figyelhető meg.

És ezt észlelted már?  Térkaput nyitottak a földönkívüliek egy gravitációs torzulásnál Japánban

moon ufos apollo 9

Ha összehasonlítjuk a missouri-i felvétellel feltűnő a hasonlóság. Eddig sokan hatalmas földönkívüli űrhajóknak vélték a furcsa objektumokat. Azonban a manapság elterjed egyik igen népszerű összeesküvés-elmélet szerint ezek csak hibák a Föld köré vetített globális hologramon.




A teoretikusok véleménye az, hogy világunk valójában csak egy nagy átverés. Sok minden nem az aminek látjuk, és mégtöbb dolog nincs is ott valójában… ezek közé tartozik az égbolt, és az, amit rajta látunk. A föld valójában csak a szuperintelligens idegenek kísérleti telepe, ahol a hozzájuk képest primitív lények társadalmát tanulmányozzták, és mi vagyunk a kísérleti patkányok ebben a gigantikus valóságshowban... Ha láttad a Mátrix című filmet, talán van némi fogalmad a mesterséges valóságról. Persze ez nem pont ugyanaz, de a lényeg hasonló.

És ezt észlelted már?  Ismét rajtakapták a NASA-t: megint babráltak az űrből érkező fotókkal

Mindenesetre a globális holografikus égbolt elmélete sok különös égi jelenségre magyarázat lehet… már ha az egésznek van valami valóságalapja.

Link a hivatalos NASA képhez: https://eol.jsc.nasa.gov/SearchPhotos/photo.pl?mission=AS09&roll=23&frame=3500