Garcia Doores 2017. június 23-án az amerikai Virginiában éppen a 28-as úton vezetett, amikor azt vette észre, hogy valami furcsa történik az égen. Úgy döntött megáll, hogy felvételeket készítsen az égboltról, amelyen a távolban egy éppen kialakuló tornádó tölcsére mellett egy gyémánt alakú jelenség volt látható…

A nő annyira megdöbbent, a különös látványon, hogy az észlelését még a Facebook oldalán is megosztotta: “Ez egy valódi kép Virginia-ból, a 28-as útról. Soha nem láttam még ilyen gyémánt alakú felhőt, mint amit a tornádó mellett figyeltem meg. A második képen látható, hogy furcsa tárgy végül beleszállt a tornádó feletti felhőkbe…”

diamond shaped object cloud tornado virginia (3)

diamond shaped object cloud tornado virginia (1)
Az összeesküvés-elméletek kedvelői azt mondják: “Valószínűtlennek tűnik, hogy egy felhő tökéletes gyémánt alakot vegyen fel, a nő alighanem olyan mesterséges tárgyat fényképezett, amely az időjárás manipulálására szolgál. A gyémánt alakú tárgy úgy tűnik egy titkos időjárási fegyver, amely képes létrehozni és irányítani a tornádókat…”

És ezt észlelted már?  UFO ütközött egy repülővel Szibéria felett... eltűnt a gép orra!

diamond shaped object cloud tornado virginia (2)

Régóta keringenek ehhez hasonló teóriák az időjárás befolyásolását szolgáló kísérletekről. Eddig azonban csak chemtaril-el, vagyis a repülőkről levegőbe permetezett vegyi anyagokkal próbálkoztak, de úgy tűnik valakinek sikerült egy fejlettebb technikát is kifejlesztenie. Ha ez igaz, akkor felmerül a kérdés, vajon az amerikában dúló legpusztítóbb viharokat is a rejtélyes gépezetnek köszönhetjük? Vajon ez már a titkos háború, amelyet nem hagyományos fegyverekkel vívnak, vagy csak egy kísérlet?