Garcia Doores 2017. június 23-án az amerikai Virginiában éppen a 28-as úton vezetett, amikor azt vette észre, hogy valami furcsa történik az égen. Úgy döntött megáll, hogy felvételeket készítsen az égboltról, amelyen a távolban egy éppen kialakuló tornádó tölcsére mellett egy gyémánt alakú jelenség volt látható…

A nő annyira megdöbbent, a különös látványon, hogy az észlelését még a Facebook oldalán is megosztotta: “Ez egy valódi kép Virginia-ból, a 28-as útról. Soha nem láttam még ilyen gyémánt alakú felhőt, mint amit a tornádó mellett figyeltem meg. A második képen látható, hogy furcsa tárgy végül beleszállt a tornádó feletti felhőkbe…”

diamond shaped object cloud tornado virginia (3)

diamond shaped object cloud tornado virginia (1)
Az összeesküvés-elméletek kedvelői azt mondják: “Valószínűtlennek tűnik, hogy egy felhő tökéletes gyémánt alakot vegyen fel, a nő alighanem olyan mesterséges tárgyat fényképezett, amely az időjárás manipulálására szolgál. A gyémánt alakú tárgy úgy tűnik egy titkos időjárási fegyver, amely képes létrehozni és irányítani a tornádókat…”

És ezt észlelted már?  Viharfelhőkkel álcázták magukat az ufók, de lebuktak!

diamond shaped object cloud tornado virginia (2)

Régóta keringenek ehhez hasonló teóriák az időjárás befolyásolását szolgáló kísérletekről. Eddig azonban csak chemtaril-el, vagyis a repülőkről levegőbe permetezett vegyi anyagokkal próbálkoztak, de úgy tűnik valakinek sikerült egy fejlettebb technikát is kifejlesztenie. Ha ez igaz, akkor felmerül a kérdés, vajon az amerikában dúló legpusztítóbb viharokat is a rejtélyes gépezetnek köszönhetjük? Vajon ez már a titkos háború, amelyet nem hagyományos fegyverekkel vívnak, vagy csak egy kísérlet?