Csak kapkodta a fejét szlovákiában az a videós, aki előszöt csak egy chemtrail-csíkot húzó repülőgépet akart levideózni… Miután kiszúrta a vegyszert szóró jókora utasszállítót, egymás után fedezte fel az égen a hajmeresztő jelenségek tömegét…

Valami nagyon furcsa dolog történik a Föld légkörében. A világ minden táján egyre gyakrabban észlelnek megmagyarázhatatlan dolgokat, de olyan természeti jelenségek is felbukkannak szinte naponta, amelyek még a tudósok szerint is csak nagyon ritklán fordulnak elő normál helyzetben…

aircraft arry of light sky phenomenon slovakia (2)

Martin Michaša 2017. június 12-én, Szlovákiában vette videóra az alábbi felvételt, amelyen egyértelműen látszik egy nagy magasságban repülő utasszállító repülőgép, amely durván nyomja a vegyi anyagokat a légkörbe. Ez azonban még semmi, mert a repülő előtt ráadásul egy sötét folyosószerűség látható, pontosan abban az irányban, amerre halad. Sokan egyszerű kondenzcsíkra gondolnak a videót látva, csakhogy kicsivel arrébb szintén szállt egy gép, az pedig érdekes módon nem húzott kondenzcsíkot maga után… Hogy mi lehet a sötét folyosó-szerűség? Talán csak hiba a mátrixban…, esetleg a gép és a vegyi csík árnyéka? De vajon az árnyék akkor mire vetül, ha éppen nincs felhő azon a részen?

És ezt észlelted már?  Felhőnek álcázott UFO-t buktatott le egy HD videó

Miután a videós visszavett a közelítésből, még egy légköri anomália, az úgynevezett naphaló, vagy kettős nap jelenség is felbukkant az égen. Talán egymilliárd az egyhez az esélye, hogy valaki olyan szerencsés legyen, hogy három különös dolgot is videózzon egyszerre… Chemtrail, furcsa sötét árnyékfolyosó, és naphalo egy helyen. Sokak szerint valami nem nagyon stimmel mostanában az égbolttal.

IMG_20150605_010809

Egyes elméletek szerint az egész égboltot csak egy földkörül kiépített szatellit hálózattal vetítik fölénk, azért, hogy elfedjék, mi zajlik a Föld körül az űrben. A technológia úgy tűnik kissé már elfáradt, ugyanis a hetvenes évek óta működtetik, és a karbantartásra már nincs elég megbízható ember… éppen ezért is szivároghatott ki róla némi információ. Azt, hogy vajon mit próbálnak palástolni ezzel a hologram-hálóval, szinte lehetetlen kitalálni. Egyesek szerint hatalmas földönkívüli anyahajók keringenek földkörüli pályán, mások inkább arra gyanakodnak, hogy az egész világunk csak egy hatalmas kísérleti telep, amiben mi vagyunk a patkányok. Az idegenek pedig különféle világpolitikai konfliktushelyzeteket teremtve tanulmányoznak minket.

És ezt észlelted már?  Erre aztán tényleg nincs magyarázat: döbbenetes fotót posztolt a NASA

Vajon igaz lehet, hogy csak egy jól kitalált, hamis világban élünk?