Ha hihetünk a szemtanú beszámolójának, különös, félig áttetsző, gyűrű alakú objektum száguldott keresztül Argentína felett… Egyes elméletek szerint azért látszódott csak félig, mert nem működött megfelelően az álcázó berendezése. Úgy tűnik az idegenek járműparkja az utóbbi időben elkezdett leamortizálódni…

Marcos Gentile késztette az alábbi felvételt 2017. július 2-án Argentínában. Amikor észrevette a nagy sebességgel haladó, furcsa, kör alakú tárgyat, azonnal előkapta a mobilját és videózni kezdett. A rejtélyes tárgy sebességéről sokat mond, hogy miközben próbált ráközelíteni, az szinte pillanatok alatt elszáguldott.

cloaked circular UFO Argentina

A férfi szerint biztos, hogy ez egy UFO volt, amelynek meghibásodhatott az álcázó berendezése, ezért csak félig-meddig látszódott. Sok olyan felvétel jár kézről-kézre, amelyeken hasonló álcázott földönkívüli járművek láthatóak, ezek nagyrésze a Nap beeső sugarai miatt válnak láthatóvá pár pillanatig. Másoknak pedig alighanem hibás az álcázása… ugyanis ezeket nem a földi körülményekhez tervezték, és így nem nyújtanak 100 százalékos álcázást az idegen járművek számára.

És ezt észlelted már?  Különös alakú UFO szállt elő a viharfelhőkből Portugáliában

Mivel gyorsan mozgó tárgyról van szó, valószínűtlennek tűnik az a feltételezés, hogy csak egy egyszerű lencsefényről lenne szó, ami a kamera lencséin jött létre… és napfogyatkozás sem lehet, mint ahogyan sokan hiszik, hiszen az adott időben Argentína felett nem volt ilyesmi észlelhető… (Legutóbb 2017 februárjában volt)