Hogy mit láthatunk az alábbi videón, nagyon nehéz megmondani, mint azt is, hogy egyáltalán igazi-e… De ha igen, akkor nagy a baj!

Úgy tűnik, mintha egy UFO-raj érkezne a Föld légkörébe, és egy hatalmas, forgó, gömbszerű tárgy követi őket, ami leginkább egy jókora idegen anyahajónak tűnik. Sokan mégis inkább arra tippelnek, hogy a rejtélyes Nibiru bolygó bukkant fel az égen. Ezzel csak az a bökkenő, hogy egy bolygó nem húz át ilyen gyorsan az égbolton. Ráadásul az egész világ észrevette volna. Gondoljunk csak bele, mit művelne például a tengerek szintjével a másik égitest gravitációs mezeje.

Talán mégis igazak a pletykák a rejtélyes hologram-hálóról, ami körbeveszi a Földet, és hamis égboltot vetít fölénk. Az ilyen, és ehhez hasonló látványtól próbálnak minket megkímélni, de úgy tűnik a lassan ötven éves műholdrendszer, ami a hologramot fölénk vetíti, kezd tönkremenni.

És ezt észlelted már?  A férj 19 földönkívülit kaszabolt le egy karddal, mert el akarták rabolni a feleségét...

Talán hamarosan elérkezik a nap, amikor leáll az egész, és csak kapkodjuk a fejünket, hogy milyen világban élünk. Hatalmas földkörüli anyahajók, menetrendszerinti űrjáratok, és ki tudja még mi minden tárul majd elénk, amiket eddig leplezni próbáltak előlünk.

Ha a fenti videó nem hamisítvány, akkor bizony igen nagy bajban vagyunk!