A furcsa fénygolyó, ami egy olasz város melletti domboldalon bukkant fel az éjszaka közepén, olyan fénnyel robbant szét, hogy nappali világosságba borította a környéket. Utána órákig kénes szag terjengett a városban…

2017. július 14-én, 01.30 órakor az olasz Patrizia Lapatty a vihar miatt nem tudott aludni, így az ablakból az éjszakai eget fürkészte Bergamo városában. Egy idő múlva furcsa, pulzóló fényt vett észre a közeli domboldalban. Fogta a kamerás mobilját és videózni kezdett. Szerencsére a java csak ezután jött. A fénygömb egy ideig csak pulzált, majd olyan vakító fénnyel ragyogott fel, hogy a nő kénytelen volt elfordulni, nehogy megvakuljon… Mintha a fénygömb magához vonzott volna egy villámot. A robbanás után erős kénszag árasztotta el a környéket.

És ezt észlelted már?  A szovjetek már az amerikaiak előtt embert küldtek a Holdra

A szemtanú elküldte a felvételt az EUStormMap-nak, (ez egy nemzetközi viharfigyelő szolgálat) kérve hogy magyarázák el, mi történhetett. A viharfigyelők már találkoztak ilyen jelenséggel, állításuk szerint évente egy két ehhez hasonló észlelés kapnak Európa területéről. Idén ez volt a második.

A fénygömb 2-3 méterrel a fák felett robbanhatott szét. A szakemberek gömbvillámra gyanakodnak, de ahhoz, hogy ezt be is tudják bizonyítani, további vizsgálatokra lenne szükség a helyszínen.

A hír halatán az UFO-vadászok szeretnék azt hinni, hogy egy idegen űrhajó járt szerencsétlenül a viharban, de erre sincs senkinek bizonyítéka. Így maradnak a találgatások. Ha földönkívüli jármű volt, akkor hamarosan hallunk majd felőle, hiszen a roncsoknak ott kell lenniük a domboldalban… De ha csak egy kiégett tisztásra, vagy megpörkölődött fákra bukkannak, akkor inkább gömbvillám lehetett…

És ezt észlelted már?  Óriási földönkívüli gép kutat az óceán fenekén!

ball lightning ball of fire sky phenomenon (1)