Az Amerikai Légierő nyugdíjas alkalmazottja csak hetekkel később nézte meg a wyomingi víztárózó mellett készült fotóit, és megdöbbenve tapasztalta, hogy egy ufót is sikerült lencsevégre kapnia… Pedig csak vizelni szállt ki a kocsijából…

A nyugdíjas férfi 2017. július 1-én éppen hazafelé tartott Las Vegasból, amikor kénytelen volt félreállni az autójával, hogy könnyítsen magán. Az eset a wyomingi Boysen víztározó mellett történt. Miután visszatért az autójához, rájött, hogy a kulcsait bezárta a kocsiba.

“Felhívtam a feleségem, hogy hozza el a pótkulcsokat. Nagyjából 90 mérföldre volt a házam, így nagyjából másfél órát kellett várnom, hogy az asszony megérkezzen…”

Hogy elüsse valahogy az időt, a víztározó partján fotókat készített, és elküldte őket a fiának. Miután sikeresen hazaért, el is feledkezett az egészről. Csak két héttel később töltötte át a fotókat a számítógépére és átböngészte őket. Az egyik képen valami fura dolog ragadta meg a figyelmét. A kép jobb oldalán egy sötét tárgy volt látható az égen. Odahívta a feleségét is, hogy nézze meg ő is. Az asszony csak ennyit mondott: Látom, egy tó, és egy UFO…”

És ezt észlelted már?  Klasszikus repülő csészealj lebegett elő egy angliai mocsárból

Mindketten alaposabban szemügyre vették a tárgyat. Kinagyították, forgatták, de nem tudtak rájönni, hogy mi lehet.



“Nyugdíjas vagyok, 20 évet húztam le a légierőnél, de ilyet még nem láttam!”

A férfi elküldte a képet a civil UFO-észleléseket regisztráló szervezetnek is, a MUFON-nak. Regisztrálták is a bejelentést, de egyelőre még nem mondtak semmi konkrétumot arról, hogy mi lehet. Ahogy tudják, megvizsgálják ezt és az ehhez hasonló észleléseket, de nagyon sok a dolguk. Szinte mindenki hozzájuk küldi a fotóit, videóit, ha lát valamit az égen. A szervezet szerint azonban az észlelések 90 százaléka általában megmagyarázható valamilyen emberi tevékenységgel, időjárási, légköri, vagy egyéb anomáliával.