Évek óta megy a vita, hogy a NASA napfigyelő műholdjai valóban idegenek rejtőzködő űrállomásait fotózzák le rendszeres időközönként, vagy csak a földi technika vacakol… A legújabb képeken azonban valami egészen mást is felbukkant!

A legújabb fotókon ismét látható az évek óta ismert rejtélyes űrkocka… és még valami más is. Ha a kocka csak képhiba, akkor mi a fene lehet az a kivilágított peremű, háromszög alakú struktúra, amit nem messze tőle észleltek a szemfüles UFO-vadászok?

A NASA korábban már több alkalommal is próbálta cáfolni az idegen űrbázisok létét a Nap közelébe, de a SOHO LASCO műholdak újra, és újra ugyanazt a “hibát” produkálják. Vajon kinek higyjünk? Az is lehet, hogy a kockával pont az most felfedezett szerkezeteket akarták kitakarni? Egyik-másik képen sikerült is…

És ezt észlelted már?  A kivetítőn felejtették az űrállomásos kamu videót a NASA irányítóközpontjában





Többen úgy vélik az űrhivatal felsőbb nyomásra retusálja a fotókat, amelyeket pedig átenged a szűrőkön, azokra megvan a kész magyarázatuk. Már eddig is számos alkalommal derült ki, hogy manipulálják a földön kívül készült fotóanyagokat, kezdve a holdra szállás képeitől, egészen a Marsról érkező legfrissebb fotókig. v

Vajon valóban egy gigantikus földönkívüli bázis kering a Napunk körül, ahonnan energiát gyűjt be, vagy csak túl élénk at UFO-vadászok fantáziája?