Egyre több ember lát furcsa dolgokat, azonosítatlan repülő tárgyakat az égen, és a legtöbb kutató szerint nem mindig optikai illúziókról van szó. Most egy hétköznapi anyuka is ezt állítja…

Manapság szinte bárki lefotózhat egy-egy UFO-t, még úgy is, hogy észre sem veszi a kép készítésének pillanatában, hiszen nem arra koncentrál, hogy mi van a háttérben az égen, hanem a fotó témáját figyeli… Később persze a legtöbben meglepetten tapasztalják a megmagyarázhatatlan sötét objektumokat a fotóikon.

Így volt ez a Dél-dakotai anyukával is, aki 2017. augusztus 7-én, saját házuk közelében, egy mezőn fotózta kislányát.

“A lányom és én sétálni mentünk a házunkhoz közeli mezőre Dél-dakotai Wakpalában. Megálltunk egy helyen, ahol lefényképeztem lányomat egy sziklán állva…” 

“Az egész fotózás körülbelül 30-40 másodpercig tartott. Nem vettem észre, amikor az UFO átrepült a háttérben, és nem volt semmiféle hangja, amire felfigyelhettünk volna. Amikor megnéztük a négy fotót, hogy milyenek lettek a képek, akkor fedeztük fel az UFO-t. Persze akkor már nem látszott semmi az égen.”

A nő szerint tisztán látszik, hogy a repülő tárgy mozgás közben változtatta az alakját. Vagyis nem lehetett földi szerkezet.

És ezt észlelted már?  Hátborzongató pucér lényt rögzített az ablakba kitett iPad...

Számos hasonló felvétel készült már az elmúlt években. Sajnos a legtöbbről kiderült, hogy valamilyen egyszerűen megmagyarázható dolog volt a furcsa sötét tárgy. Madár, felhő, de akadt, ahol csak egy nylon zacskót fújt a szél…

Azonban sok felvétel között mindíg akad egy-két olyan is, amit egyszerűen nem lehet megmagyarázni…