Nem mindennapi élményben volt része 2017. augusztus 23-án annak a magyar bicajosnak, aki a napokban éppen fejkamerával vette fel az egyik útját. A falu egyik sikátorában, ahol tekert, furcsa, groteszk lény ugrott elé… Szerencsére a kamera mindet vett!

“A Győr melletti faluban, Abda mellett van egy kis ösvény, és épp a jövőbeni kerékpáros videóimhoz akartam némi felvételt készíteni. Minden jól ment (valójában csak tesztvezetés volt), de a végén a falról leugrott valami. Már egy kicsit korábban észrevettem, mint ahogy a videón látható, (0:35-nél) így még volt egy kis időm, hogy reagáljak és elkerüljem az összeütközést (nem vagyok biztos benne, de azt hiszem a bicikli hátsó vége azért elkapta…)” – írja Mohl György a Youtube videója alatt.

És ezt észlelted már?  Földönkívüli tartósított teste került elő egy elfeledett katonai raktárból!

“Kertek vannak mindkét oldalon, ezért túl sokat nem törődtem vele, azt hittem, hogy kutya ugrott elém (ijesztő pillanat volt :D). Azonban most, hogy megnéztem a felvételeket, ez a valami különösnek tűnik. Nem vagyok igazán jó az állatok felismerésében, ezért töltem fel, remélhetőleg valaki jobban ismeri őket…” 

Sokan rögtön fake-videóra gyanakodtak, sokan látni vélték a CGI tipikus jegyeit is a felvételen. Mások viszont biztosak benne, hogy csak egy majom, vagy majom-kutya hibrid ugrott a bicajos elé… Bár a bicajos szerint a magyar falu, Abda környéken biztos, hogy nem élnek majmok, pláne ilyen mutánsok. Néhányan lelkesen egy eltévedt földönkívüli lényre tippeltek… Vajon mi lehetett?