Nem mindennapi élményben volt része 2017. augusztus 23-án annak a magyar bicajosnak, aki a napokban éppen fejkamerával vette fel az egyik útját. A falu egyik sikátorában, ahol tekert, furcsa, groteszk lény ugrott elé… Szerencsére a kamera mindet vett!

“A Győr melletti faluban, Abda mellett van egy kis ösvény, és épp a jövőbeni kerékpáros videóimhoz akartam némi felvételt készíteni. Minden jól ment (valójában csak tesztvezetés volt), de a végén a falról leugrott valami. Már egy kicsit korábban észrevettem, mint ahogy a videón látható, (0:35-nél) így még volt egy kis időm, hogy reagáljak és elkerüljem az összeütközést (nem vagyok biztos benne, de azt hiszem a bicikli hátsó vége azért elkapta…)” – írja Mohl György a Youtube videója alatt.

És ezt észlelted már?  Kétszer is keresztezte egy UFO páros a privát repülő útját - a pilóta videóra vette!

“Kertek vannak mindkét oldalon, ezért túl sokat nem törődtem vele, azt hittem, hogy kutya ugrott elém (ijesztő pillanat volt :D). Azonban most, hogy megnéztem a felvételeket, ez a valami különösnek tűnik. Nem vagyok igazán jó az állatok felismerésében, ezért töltem fel, remélhetőleg valaki jobban ismeri őket…” 

Sokan rögtön fake-videóra gyanakodtak, sokan látni vélték a CGI tipikus jegyeit is a felvételen. Mások viszont biztosak benne, hogy csak egy majom, vagy majom-kutya hibrid ugrott a bicajos elé… Bár a bicajos szerint a magyar falu, Abda környéken biztos, hogy nem élnek majmok, pláne ilyen mutánsok. Néhányan lelkesen egy eltévedt földönkívüli lényre tippeltek… Vajon mi lehetett?