Mivel nemrégiben az alábbi videóban felbukkanó lényhez kísértetiesen hasonló figura bukkant fel Hawaii egyik temetőjében, felelevenítjük a történteket: Elképesztő fotók, majd egy videó borzolta az idegeket az interneten, amin egy 80 éves nyugdíjasra egy földönkívüli támadt. Hatalmas pofozkodás kezdődött…

Blake Cousins, a Thirdphaseofmoon portál botcsinálta riportere számos videót készített már, amin látványosan utánajár a nyilvánosságra kerülő, és a számára elérhető közelségben lévő ufó-, vagy idegen lény észleléseknek.

Egyik nagy durrantása a földönkívüli lénnyel verekedő, 80 éves hawaii-i nyugdíjas volt. A fotók és a videó már legalább 4 éve készültek, de azóta is azon vitatkoznak az ufóhívők, hogy a nem túl bizalomgerjesztő ábrázattal rendelkező Blake Cousins átvert-e mindenkit, és csak pár dollárral megvesztegetett szereplőkkel játszatta el a jelenetet a hawaii-i nyomortelepen, vagy tényleg megtörtént-e az eset…

Blake először készített egy érdekes képkockákból álló snittet, amolyan étvágygerjesztőt, amit megfuttatott a YouTube-on! A hatás elképesztő volt!

Ezután következett a két részes tényfeltáró videó, amin meglátogatta a képen látható helyet és “sikerült megtalálnia” a videó szereplőit is: az egyfogú, 80 éves nyugdíjas “harcművészt”, és a videókamerát kezelő testes férfit, egy eléggé lepukkadt környéken.

És ezt észlelted már?  Végre kristálytiszta fotók készültek egy arizonai UFO-flottáról!




Hogy végül földönkívüli volt-e a lény, vagy ahogy mesélik, a helyi folklórból ismert különös szörnyeteg az Aswang, ami tud repülni és alsó teste különválva a felsőtől önálló életet tud élni, nem tudni… Bár ha ez utóbbi lett volna a bizarr lény, akkor a bácsika aligha élte volna túl a támadást, legalábbis azok alapján, amit a mitikus lényről olvasni lehet az interneten!

aswang1.jpg

Persze könnyen lehet, hogy csak egy egy béna rongybaba volt, amit még az öreg is el tudott intézni.  Mindenesetre az idős bácsika igen látványosan adta elő újra a verekedés koreográfiáját… már ezért érdemes megnézni a videókat!

Blake Cousinst egyébként hatalmas hoax-gyárosnak tartják ufóvadász körökben… de ettől függetlenül elég sok energiát fektetett eddigi munkáiba és népszerűsége is hatalmas…

És ezt észlelted már?  Videóra vettek egy ufót, amint éppen ledobja álcáját