A sehonnan sem jövő, beazonosíthatatlan borzalmas hangok jelensége nem újkeletű dolog. Ez modern korunk egyik legtitokzatosabb jelensége… Évente egyre több beszámoló szól ilyesmiről a világ minden táján. Pár napja Szlovákiában harsant fel ismét a borzalmas hangorkán… Rejtőzködő ufók keltik? A túlvilág hangjait halljuk? Vagy valami egészen másról van szó, amiről még sejtelmünk sincs?

A különös hangok leginkább olyanok, mintha valaki egy gigantikus kürtöt fújna, más esetekben pedig egymáson surlódó hatalmas fémszerkezetek hangjának tűnik. Ahányan hallották, annyi féle hasonlattal szolgáltak. A lényeg, hogy a hang mindent betölt, nem lehet beazonosítani, hogy merről jön, és idegörlő. A különlegesen érzékeny hallásúak szinte állandóan hallják és egyenesen az őrületbe kergeti őket.

A hátborzongató hangok 2017 szeptember 24-én zendültek fel Szlovákiában, már nem először. Hallgasd meg:

És ezt észlelted már?  Hatalmas ufó anyahajóra bukkantak az Amazonas őserdejében
Vannak kutatók, akik már nyilvántartást vezetnek a hangok felcsendülési helyéről, és típusáról. Próbálnak valamilyen összefüggést keresni a jelenség felbukkanására. Néhány szakember szerint nincs szó semmiféle misztikumról, mert feltételezéseik szerint ezek akusztikus gravitációs hullámok, amelyek a felső légkörben keletkeznek folyamatosan. Ennek az emberi fül csak a töredékét képes hallani, mert az alacsony frekvenciájú hangok hullámhossza folyamatosan változik. Más kutatók a sarki fénnyel hozzák összefüggésbe a dolgot, és inkább elektromágneses jelenségnek gondolják.

A szabadabban gondolkodó tudósok összefüggést gyanítanak az UFO-tevékenység és a hangok közt. Állításuk szerint az UFO-k hajtóművei, vagy álcázó berendezései mágneses örvény-gravitációs anomáliákat hoznak létre… Ezt még mi sem értjük, de akár igaz is lehet, éppúgy, mint a többi elmélet. Tény viszont, hogy pontosan senki sem tudja megmondani, mi okozza a világ minden táján hallható hangokat.

És ezt észlelted már?  Lehet, hogy az idegenek már régen átvették a hatalmat Amerikában?

További cikkeink a témában: