Egy éjszakai vadfigyelő kamera különös repülő lényt fotózott a kanadai vadonban. Senki sem tudja mi lehetett, de hogy ilyen lény nem él a Földön, az biztos…

Egy kanadai apa a fiával vadászni indult Észak-Kanada távoli vadregényes erdőségébe. A vadász túrát több naposra tervezték. A fegyverek mellet felszerelkeztek a legmodernebb eszközökkel is, például egy mozgásérzékelős vadfigyelő kamerával is. A kamerát el is helyezték az egyik táboruk közelében, hogy ha valami állat felbukkan az éjszak, akkor reggel a nyomába tudjanak eredni. Arra azonban nem számítottak, amit az éjszakai felvételeken láttak.
Amikor visszanézték, eleinte semmi gyanúsat nem láttak… néhány kóssza kisállat, és madár indította csak be a mozgásérzékelős kamerát. Azonban egyszercsak egy amorf, fénylő dolog bukkant fel a képeken. Apa és fia ereiben megfagyott a vér. A különös, csápos anomália erősen fénylett, még a környező fákat is megvilágította a felvételen. Az apának rémlett is, hogy az éjszaka közepén felriadt valami fényre, de aztán visszaaludt. Később mások is, akik a környéken táboroztak, megerősítették a rejtélyes éjszakai fényt láttak.

És ezt észlelted már?  Ugráló fényanomáliát videóztak Oroszország felett

A fixen elhelyezett kamera három képet lőtt a mozgó fénylényről. Egyelőre senkinek sincs konkrét magyarázata arról, hogy mi lehetet, de az biztos, hogy ilyen földi élőlény nincs! Az UFO-vadászok feltételezése szerint minden bizonnyal egy másik dimenzióból érkezett amorf entitás lehetett, amilyet a Föld különböző pontjain már korábban is megfigyeltek. Természetesen erre semmiféle bizonyítékuk sincs…, de másnak sem arra nézve, hogy nem az volt.