Egy floridai fotós lőtt néhány képkockát a csillagos égről, amikor a hurrikán miatt elment az áram az otthonában. Csak pár nappal később nézte meg őket, amikor fel tudta tölteni a fotókat a számítógépére. Ekkor viszont döbbenetes dolgot fedezett fel az egyik felvételén. Vajon mi zajlik odakint az űrben?

A képek Floridában lőtte egy fotós, 2017. október 6-án, este tíz körül, amikor a hurrikán miatt elment az áram a környékükön. 1.8F fix objektívvel, ISO 200, és 2,5 sec expozíciós beállításokkal dolgozott. (A profi fotósoknak talán ez mond valamit…)

Egy nappal később, amikor helyreállt az áramszolgáltatás, tudta csak feltölteni az asztali számítógépére a képeket. Ahogy kinagyítva is átnézte őket, megakadt a szeme egy furcsa jeleneten az egyik fotó sarkán. Egy hosszúkás, háromszög alakú objektumot vett észre, ami éppen egy energiasugarat lőtt ki valamire…

És ezt észlelted már?  Villámcsapás ért egy UFO-t a texasi El Paso felett

„Nem vagyok UFO-vadász vagy rajongó, de kíváncsi vagyok, hogy mi lehez az. Gondolom valami fejlett katonai űrjármű. Megmutattam a képet pár embernek, de senkinek még csak fogalma sincs róla, hogy mi lehet az. Az objetumot nem láttam szabad szemmel, mert akkor biztosan több képet is lőttem volna róla. Úgy tűnik csak a kamera érzékelte…”




Vajon mi folyik odakint az űrben? Tikos katonai űrfegyver-teszt? Esetleg idegenek csatája a Föld feletti uralomért? Hasonló rejtélyes, energiasugarakkal lövöldöző objektumokat már korábban is fotóztak a NASA műholdjai a Nap közelében. Talán rendszeresek az ilyen összetűzések az űrben, csak mi emberek nem tudunk róluk? A NASA amúgy is nagy hangsúly fektet arra, hogy minél kevesebb “abnormális” dologról szerezzünk tudomást. A különös fotót a legrégebben működö, civil UFO megfigyeléseket gyűjtő szervezet, a MUFON is regisztrálta 87 164-es aktaszámon. Az eredeti nagyfelbontású fotót itt nézheted meg!

És ezt észlelted már?  Különös alakú UFO szállt elő a viharfelhőkből Portugáliában