Nem az első ilyen jelenetet, amit filmre vettek. Egyre gyakrabban kerülnek furcsa, biológiai entitásnak tűnő dolgok a Holdról, vagy a csillagos égről készült videókra. Vajon igazak a pletykák az ismeretlen lényekről, vagy csak egy őrült tudós terjeszti beteges képzelgéseit a neten?

Az ehhez hasonló videókon látható entitásokat Zeroidnak nevezik az UFO-vadász körökben. Leggyakrabban éjszaka, a világító Hold előtt, vagy infrakamerával lehet észlelni őket. Az emberi szem számára leginkább láthatatlanok, de a kamerák valahogy mégis rögzítik őket. Hullámzó, tekergő, ficánkoló mozgással haladnak ismeretlen céljuk felé… A legfrissebb videót 2017. október 5-én rögzítették. Ezen egy titokzatos, hosszú, füstszerű csóvát húzó tárgy látható, amint átrepül a Hold világító korongja előtt. 

És ezt észlelted már?  Gyereket vár egy földönkívülítől, miután elrabolták!

Korábban már számos más videón is láthattunk ilyesmit. Ráadásul egy hasnoló felfedezésről a Harvardon tanult olasz-amerikai atomfizikus Dr. Ruggero Santilli is beszámolt. Azt állítja, hogy a Föld légkörében élő “láthatatlan entitásokat” fedezett fel. Publikálta is a felfedezését egy szaklapban, azóta teljesen őrültnek nézik… Pedig a bizonyítékai meggyőzőek… Erről itt olvashatsz bővebben!

Hogy valójában mik lehetnek ezek a furcsa dolgok, valószínűleg sohasem fog kiderülni…