Volt már veled úgy, hogy árnyékot láttál a szemed sarkából, de amikor odanéztél, nem volt ott senki? Eláruljuk, hogy valójában nem képzelődtél! Egy árnyékembert járt a közeledben…

Árnyékember, árnyalak, árnylény, árnyfolt, és ki tudja még hányféle néven ismerik a hátborzongató, áttetsző emberi alakot, amely a frászt hozza bárkire, aki találkozik vele a legváratlanabb helyeken. Az utcán, de akár otthon a fürdőszobában is felbukkanhatnak bárki közelében… Paranormális kutatók szerint egyfajta negatív töltetű energiából álló entitásokról van szó, amelyek csak körvonalukban tűnnek emberinek.
Azért nem nevezzük szellemeknek őket, mert a szemtanúk le tudják írni a szellek ruházatát, arcvonásait és egyéb részleteket, ellenben az árnyékembereknek csak a sziluettjük tűnik emberinek. Testük áttetsző sötétségből áll, néhány esetben izzó vörös szemekről is beszámoltak.

És ezt észlelted már?  Újabb hiba a Mátrixban: Mi a fene az a furcsa csík az égen?

Az öt hátborzongató árnyékemberes videót ide kattintva nézheted meg!

Számos bizarr videó került már fel eddig is az internetre a megmagyarázhatatlan árnyalakokrról. Némelyik valóban negatív, sőt egyenesen erőszakosnak tűnik, de a legtöbb egyszerűen csak ijesztő… Sok esetben a jelenlévők észre sem veszik a jelenlétüket, csak később, egy videófelvétel visszanézésekor szembesülnek azzal, hogy “valaki” volt a közelükben, akit akkor és ott, nem észleltek.

De vajon mik lehetenek ezek a lények?

Egyes elméletek szerint ezek a bizarr árnyak olyan emberek asztrális kivetülései lehetnek, akik képesek mély transzban elhagyani saját testüket. Akik átéltek már ilyen testelhagyást, és meglátogatták ismerőseiket, azoknak hasonló tapasztalatokról számoltak be a szemtanúk.
Más teóriák szerint viszont lehetséges az is, hogy a párhuzamos világok összemosódásakor jönnek létre a másik világ lényeinek kivetülései a miénkben.

És ezt észlelted már?  UFO-landolást vettek videóra Venezuelában

További árnyékemberes videókat ide kattintva nézheted meg!

De akár dimenzióváltó képességgel felruházott emberek is lehetnek, akik kedvük szerint lépnek át egy szomszédos dimenzióba, miáltal a mi világunkban csak egy foltszerű alak észlelhető belőlük…

A vallásosabbak olyan túlvilági lénynek tartják őket amelyek az élők félelmeivel táplálkoznak. Minél jobban retteg tőlük egy szemtanú, annál erősebb a körvonaluk. Ilyen esetekben kerülhet sor bántalmazásra is…

Az UFO-hívők viszont szeretnék hinni, hogy emberszerű füldönkívüliek járnak köztünk, és az éteri sötét alak egyfajta álcázóberendezésnek köszönhető…

Az árnyékemberekről készült egyik megdöbbentő dokumentumfilmet ide kattitva nézheted meg!

A több ezer beszámoló és videó elég meggyőző lehet arra nézve, hogy a jelenség létezik és nem csak a sötétben rettegő emberek képzelgései. Bár ennek ellenére sokan mégiscsak egy béna városi legendának tartják.

És ezt észlelted már?  Az amerikai hadsereg elismerte, hogy tőlük szivárgott ki ez az UFO videó