Egy brazíliai kisváros lakói erős fényre ébredtek egy korahajnali napon. Többen gyanús fénysugarakat véltek látni. Reggel aztán furcsa nyomokat találtak a kertek végében… A városvezetés annyira komolyan vette az esetet, hogy hírzárlatot, és alapos vizsgálatot rendelt el az UFO landolás ügyében…

Kutatócsoport vizsgálja egy ismeretlen objektum állítólagos leszállását brazíliai Peruíbe városában. Az esemény még 2017 október 7-én a hajnali órákban történt, de egészen októben 19-éig titokban tartották, hogy ne vonzza oda a kíváncsiskodókat a hír. A vizsgálat során a helyi önkormányzat úgy döntött, hogy lezárják a területet, amely nem messze található a város központi részétől.

Az állítólagos leszállóhely közelében élő lakosok hajnalban erős fényt észleltek, majd később különös nyomokat találtak a házak mögötti füves területen. Az eset ideje alatt ráadásul az áram is elment a környéken. Több szemtanú fénysugarakat is látni vélt a helyszín közelében.

És ezt észlelted már?  Kígyószerű entitás repült át a Holdról készült videón




Saga Susseliton Souza kutató elmondta: “Megnéztük a nyomokat, és már egészen biztos, hogy nem emberi kéz hozta létre. UFO volt, ami körkörös mozgással landolt, tekintettel arra, hogy a növényzet nem tört le, csak elhajlott. “

A peruíbei városháza alaposan dokumentálta a növényzeten fellelt nyomokat. Egy drónnal légi fényképeket készítettek.

“Még mindig a kutatási fázisban vagyunk, de már begyűjtöttük a fotókat, elemeztük a terepet és meghallgattuk a tanúkat, ezért reméljük, hogy sikerül tisztázni ezt a furcsa eseményt az elkövetkező napokban.”– mondta a kutatók vezetője.