Döbbenetes képsorok kerültek fel a napokban az internetre. A szakértők egyelőre nem tudnak rá kielégítő magyarázatot adni, amit pedig mondanak, ellentmond a felvételnek…

2017. november 5-én került fel az a megdöbbentő jelenetet tartalmazó videó az internetre, amely heves vitákat váltott ki az UFO-vadászok között. Egyesek elfogadják hitelesnek, míg mások csak legyintenek rá, és azt mondják, olcsó hamisítvány.
A videón egy hatalmas, korong alakú, fényes képződmény látható a felhők közt, amint egy örvénylő fénysugarat bocsált ki magából a föld felé. Egyes feltételezések szerint éppen a Föld egyik energetikai csomópontja felett lebeg az idegenek egyik anyahajója és megcsapolja azt. Más teóriák szerint egyfajta szállító sugarat bocsált ki magából, amelyen fel, és le egyaránt lehet anyagot mozgatni. Talán éppen szállítmányt vesz fel, vagy rak le egy titkos bázis felett.

És ezt észlelted már?  Éjjellátó kamerával vadásszák le az álcázott UFO-kat!
A rövid felvétel végén a sugár szertefosztlik, majd a rejtélyes égi jármű egy szempillantás alatt eltűnik. Talán éppen térugrást hajtott végre…

Hogy hol, és mikor történt a döbbenetes jelenet, sajnos arról nem osztottak meg információt a videó feltöltői. ezért is sokan arra gondolnak, hogy csak egy egyszerű CGI-s hamisítvány lehet. Ha viszont valódi a felvétel, akkor bizony nagy bajban vagyunk, ha az idegenek akkor, és ott jelennek meg és tevékenykednek, ahol akarnak.