A Délnyugat-Ukrajnában található Novogradovka falu lakói teljesen kiborultak, amikor 2017. október 3-án alkonyatkor vagy fél tucat erősen fénylő tárgy jelent meg magasan az égen. Még az öregek is kimerészkedtek megnézni, mert ők sem akartak lemaradni az idegenek inváziójáról…

A helyi focipályáról a faluban lakó Ivan Rusev szerencsére videóra vette az egész jelenetet. Ezen jól látszik, hogy az égen hét fénylő tárgy jelent meg. Mintha formációban repültek volna. Később egy robbanás volt látható az alakzat szélén, mire két repülő tárgy zuhanni kezdett… Az egész jelenet nagyjából 12-15 percig volt látható. A helyiek szerint egészen biztos, hogy UFO-kat láttak. Sőt, ez egy bizonyíték a Földön tartózkodó idegenek jelenlétére.

És ezt észlelted már?  Felhők hullottak a földre Marokkóban!

A felvételt Ivan megosztotta a közösségi oldalán, ami ezután viharos gyorsasággal elterjedt az egész világon. Szinte minden hírportál leadta az esetet.
Többen arra gyanakodtak, hogy elkezdődött az idegenek inváziója, de a hadsereg közbelépett. Talán az egyik rakétájuk lőtte ki az UFO-konvoj két járművét.

Amint az ukrán hadsereghez is eljutott a hír, rögtön kiadtak egy közleményt, hogy megnyugtassák a lakosságot. Eszerint a különös égi jelenség az ukrán hadsereg által a légkörbe juttatott légi célpontok voltak, amelyekre egy hadgyakorlat során volt szükség. A hadsereg szóvivője biztosította a lakosokat, hogy nincs ok aggodalomra… A baj csak az, hogy sokak szerint abban az időpontban hivatalosan semmiféle hadgyakorlat nem zajlott az országban…