Bár a NASA és a tudóstársadalom váltig állítják, hogy a földönkívüliekkel még nem sikerült felvennünk a kapcsolatot, egyre több videó bizonyítja ennek az ellenkezőjét. Szerintük ezek a felvételek egytől egyig hamisítványok, vagy legalábbis meg lehetne magyarázni valami földi életformával…

Az UFO-hívők szerint nem is mi, hanem inkább az idegenek keresték a módját annak, hogy felvegyék a kapcsolatot velünk. Hogy mi mehetett félre, nem tudni. Jelent pillanatig az ufológusok szerint vagy egy tucatnyi földönkívüli, intelligens életforma képviselői tartózkodnak a Föld nevű bolygón. Ebbe beletartoznak az emberszerű idegenek éppúgy, mint a nagyfejű szürkék, a magas fehérek, a rovarszerű lények, vagy a humanoid hüllők.

Sokan hiszik, hogy az interneten százszámra terjedő, különféle idegen lényekről készült újabb és újabb felvételek jó része valódi. Ha csak a valószínűségét nézzük a dolognak, akkor sem lehet mindegyik hamisítvány… Persze az emberek nagy része nem veszi komolyan az efféle videókat. Miért is tenné? Vakon hisznek a tudománynak és a tudósoknak, akik végülis azt mondanak, amit akarnak… vagy legalábbis, amit engednek nekik.

És ezt észlelted már?  UFO landolt hajnalban a kertváros közepén: a hatóságok két hétre lezárták a környéket
Sokáig hittük például, hogy a Föld lapos. Aki mást mondott, a keresztény inkvizíció máglyára vetette eretnekségét. Majd több száz évig abban hittünk, hogy gömbölyű… mert azt mondták a tudósok. Napjainkban sokan ismét abban hisznek, hogy lapos… most őket nézik bolondnak. (Persze egyiküknek sincs igaza, mert valójában amorf krumpli alakja van.)

Az alábbi videóban az elmúlt években videóra vett idegen lényeket nézheted meg. Vajon ki a bolond? Aki azt hiszi, hogy mindegyik hamisítvány, vagy az, aki fenntartja annak lehetőségét, hogy valamelyik valódi lehet?