Amikor a három barát szarvasvadászatra indult november vége felé a Missouri-folyón, még nem sejtették, hogy valami olyasmit is lőni fognak, amire egyáltalán nem számítottak…

A hajós vadászat általában jó mókának ígérkezik amerikában. Nem kell napokig az erdőben caplatni, és a kemény talajon sátorban aludni. A kiszemelt hely közelében csak horgonyt vetnek, és partra szállva vadászgatnak egy kicsit. Legalábbis ez volt a terv. A pár napos túra alatt a vadászok azonban nem igazán akadtak őzek, vagy szarvasok nyomára.

November 20-án egyikük már kezdett ráunni a folyamatos kutatásra a vadak után, így úgy döntött, hogy inkább visszatér a hajóra és ott várja meg társait. A férfi történetesen a Boeing cég egyik minőségbiztosa volt, aki korábban harci repülőgépekkel dolgozott. Amíg várakozott, a hajó korlátjának dőlve a naplementét fotózgatta, hogy legalább legyen valami értelme az egésznek…

És ezt észlelted már?  A földönkívüli saga folytatódik: Újabb idegen múmiát vizsgáltak meg Peruban

Pár perc múlva arra lett figyelmes, hogy a felhők mögött fénylő lemenő nap sugarai furcsán viselkednek, mintha valami eltorzította volna őket. Ráadásul valamivel feljebb egy sor fényes pont jelent meg az égen… A látvány csak pár másodpercig tartott és teljesen valószerűtlen volt, de észbe kapott és sikerült pár képet lőnie róla… ha már szarvas nem volt a közelben.




A bizonyíték, hogy a fénysugarak nem csak a fényképező gép lencséjén létrejövő fénytörések, az, hogy a folyó vízéről is visszatükröződtek.

“Lehet, hogy tényleg csak egy ritka optikai dologról van szó, de nehéz megmagyarázni a felhő felett álló fénycsoportot, és a” túl egyenletesen eloszló “fénysugarakat..”

A fotó annyira valószerűtlen jelenetet ábrázolt, hogy végül elküldte a világ legrégebben működő civil UFO észleléseket gyűjtő szervezetének, a MUFON-nak is, akik nyilvántartásba is vették a bejelentést 88249-es aktaként.

És ezt észlelted már?  Ősi idegenek nyomaira bukkantak egy rejtélyes indiai barlangrajzon

Vajon mit sikerült fotóznia  a vadásznak? Talán csak maszatos volt a gép lencséje? Ritka légköri optikai fénytörés? Esetleg valamilyen földönkívüli tárgyat láthatunk a képen, amelynek az erőtere hatással volt a napfényre? Sokan sokféle dologra tippelnek, de egyik sem magyarázza a látványt…