Bár több éve készült a felvétel, a mai napig megosztja az ufóvadászok népes táborát. Vajon idegen életformákat vett fel a térfigyelő kamera, vagy csak egyszerű földi állatokat, amelyek felismerhetetlenek a felvétel rossz minősége miatt? Nézd meg és döntsd el magad!

A felvételt egy meg nem nevezett távol-keleti város egyik utcai térfigyelő kamerája rögzítette még 2013 nyarán. Az utcán, a szemben lévő házsor tetején két furcsa lény rohan át, mintha az egyik üldözné a másikat. Furcsa amorf alakjuk miatt figyelt fel rájuk a felvételeket böngésző biztonsági ember.

Elsőre nem tudta eldönteni mit is lát, és megkérdezte néhány ismerősét is, de ők is tanácstalanok voltak. A felvétel végül a Facebookon kötött ki, és az idegen lényekre vadászó fanatikusok egyik kedvence lett…

És ezt észlelted már?  Otthona ajtajából filmezte a furcsa alakú ufót a négy gyerekes apuka




Bár a szkeptikusok szerint csak zsenge kőszáli kecsék futkároznak a tetőkön, azért ez a magyarázat sem túl meggyőző. A videót lelassítva sem vehető ki egyértelműen, hogy kecskékről van-e szó, mert sokak szerint úgy tűnik, hogy nem csak négy végtagjuk van a lényeknek...

Vajon valóban idegen életformák randalíroztak a távol-keleti falu háztetőin, vagy csak kőszáli kecsék voltak, mint ahogyan a szkeptikusok állítják? Nézd meg a videót és döntsd el magad!