A gyanakvó összeesküvés-elmélet kutatók folyamatosan vizsgálják a Holdon készült filmfelvételeket, hogy megcáfolhassák az emberiség egyik legnagyobb tettét. A kutakodásnak ismét meg lett az eredménye. A pár másodperces felvétel, ami eddig elkerülte a kutatók figyelmét, most megdöntheti a Holdra szállás valódiságát…

A páratlan felvételen az Apollo 17 egyik asztronautája a Holdon készült filmfelvételen dacol a fizika törvényeivel és a gravitációval. Ahelyett, hogy elesne, amikor mindkét lába megroggyan és hátrafelé kezd dőlni, csodás módon ismét kiegyenesedik, mintha egy láthatatlan kötél megtartaná. Még kettőt rugózik is rajta, mielőtt ismét talpra állna. Bár a holdon a 82 kilós szkafander súlya csak 14 kg, nincs ember, aki egy ilyen pózból, ilyen súlyponti elosztással, ilyen mozdulattal vissza tudna állni függőleges helyzetbe. – írja az ufosightingsdaily.com.

És ezt észlelted már?  Megérezte a repülőgép szerencsétlenséget a légikísérő!




Az összeesküvés-elmélet kutatók szerint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a Holdra szállás filmek hamisítványok. Korábban már többen is szóvá tették, hogy a felvételeken utólagos manipuláció nyomait találták, de eddig nem igazán voltak meggyőzőek az érveik.