Mióta elérhető bárki számára az eddigi összes holdmisszió teljes képanyaga, egyre-másra kerülnek elő a döbbenetes felvételek. A napokban egy ötven éves archívumban turkált valaki és döbbenetes fotóra bukkant…

Annak ellenére, hogy az összeesküvés-elmélet hívők szerint a NASA folyamatosan retusáltatja az újabb fotókat, a régiekkel úgy tűnik már nem igazán foglalkoznak. Így eshet, hogy a lelkes amatőr kutatók minduntalan különös dolgokra bukkannak. Ezúttal a 1966-67 ben a Hold fotózásával megbízott Lunar Orbiter fotó archívumát nyálazta át a Mundo Desconocido YouTube csatorna UFO-vadásza különös gondossággal, aminek meg is lett az eredménye.
Az egyik felvételen egy furcsa, hatszögletű, első látásra kráternek tűnő formációt vett észre. Azért csak első látásra tűnt kráternek, mert mint tudjuk, hatszögletű kráterek nincsenek… A környező kráteren százai pedig szabályos kört, vagy oválist formáznak. Vagyis a  szabályos hexagon egészen biztosan nem természetes eredetű! 

És ezt észlelted már?  A hátborzongató égi hangok újra felzendültek Szlovákiában

Scott C. Waring UFO-kutató egyből kikiáltotta hatszögletű piramisnak, ami valamikor az ősi időkben épülhetett, amikor az emberiségnek még nyoma sem volt a Földön. Az Naprendszerünkbe érkező idegenek emelhették valamilyen rejtélyes célból. Szerinte a formái ugyan megkoptak az eltelt év százezrek alatt, de még ma is látszanak a szabályos élek. A matematika és a geometria pedig nem hazudik!

Bármi is látható az ötven éves fotón, több mint érdekes és elgondolkodtató…

A fotó eredetijét innen tölthetitek le!